Dakle, ovo su situacije u kojima vam je gotovo zagarantovan seks. Žene, ispravite me ako grešim.

Dođi dragi i ostavi straga Dođi i uzmi me

Dođi, dragi, i ostavi (s)traga

Posle svađe – sve je slađe

Verovali ili ne, “seks pomirenja” uopšte nije mit. U toku, a i posle svađe, krv proključa, srce počinje ubrzano da lupa, i to je znak da treba da prihvatite vašu dragu. Opiraće se, naravno, žena je to, ali svesna je koliko je ta situacija hot i daće vam. Ako padne i neki šamarčić, izdržite, budite muškarci.

Srećna prilika, srećan seks

Baš kao bes i tuga, i ekstremna sreća može dovesti ženu u seksualno raspoloženje, što je i logično. Dakle, ako je diplomirala, dobila ponudu za fenomenalan posao, saznala je da je trudna ili ako se desio bilo koji drugi događaj koji ju je učinio neizmerno srećnom, vreme je da svu tu pozitivnu energiju kanališete u jedan veliki i pozitivan seks.

Usred stresa, može biti kresa

Iako se stres ne smatra za ekstremnu emociju poput tuge ili sreće, svakako je pogodan za kres. Ako se vaša bolja polovina ponaša kao kokoška bez glave, ne zna gde će pre, vi joj ponudite da joj otklonite taj stres i tenziju. Odbiće? Mislim da neće.

Menstruacija – rekreacija (Dan D)

Kada vas žene odbiju za seks, a kao razlog navedu menstruaciju i kažu tipa: “Ne mogu, sačekaj još dva dana” – lažu! Žene su jako napaljene tokom ciklusa, a ako je prošlo, recimo, nedelju dana od poslednje menstruacije, vreme je da krenete u akciju, osim ako vas ona nije preduhitrila.

Alkohola tona, pomalo hormona

Ne, ne kažem da treba da je napijete, ili da se zajedno napijete kao stoke, ne, ali malo alkohola, plesa i dobre atmosfere svakako će koristiti. Spremite joj omiljeno piće, neka se malo opusti i krenite u napad.

Seksi film

Većina žena ne voli porno filmove, posebno ne neke hard core stvari, ali ako pustite film sa glumcem na koga se loži, film sa seksi scenama, to će joj sigurno probuditi maštu. Dakle, ne pornjava, mada može neka soft varijanta, ali neka to bude jedina “soft” stvar u prostoriji.

Kreativan seks

Ako vaša draga uživa u svojim kreativnim trenucima, recimo u kuhinji, sa četkom u ruci, dok peva po kući i tome slično, to je idealna prilika da je zgrabite. Eto, recimo kuhinja, ona sprema ručak, vi joj priđete, ona se opire, vi navalite, ona popusti, i eto sjajnog predjela.


Vesela veverica – krije identitet jer je to kul. U slobodno vreme je manijak i alkoholičar i stidi se toga. Manekenka da bude, samo to.

Comments