Kada bi vas neko pitao šta je za vas ljubav, verovatno baš i ne biste mogli da opišete taj čudan i neverovatan osećaj. Znate samo da u vama nešto treperi, da se osećate prelepo i opijeno i da biste se blentavo smešili po ceo dan. Svakako, definicija ljubavi koja bi tačno opisala to stanje “ni na nebu, ni na zemlji” ne postoji, ali zato postoji mnogo načina na koje možete pokazati svojoj voljenoj osobi šta osećate prema njoj.

Ljubav je kada se grlite. Stalno, svuda, neočekivano, bez razloga. Zagrljaj je najbolji pokazatelj ljubavi i govori više od bilo kojih reči.

ljubav 1 Dokaz da ljubav zaista čine sitnice! (GALERIJA)

Ljubav je kada brinete jedno o drugom. Pokrijete jedno drugo ćebetom, skuvate čaj, čak i najobičnije pitanje “Kako si proveo/la dan?” mnogo znači.

ljubav 2 Dokaz da ljubav zaista čine sitnice! (GALERIJA)

Ljubav je kada zaspite zajedno. Ima li ičeg lepšeg od buđenja pored voljene osobe? Osećaj je toliko divan da čak prestajemo da mrzimo i ponedeljke!

ljubav 3 Dokaz da ljubav zaista čine sitnice! (GALERIJA)

Ljubav je kada kuvate zajedno. Čak i ako nemate pojma ni jaje da ispržite, ako to radite zajedno biće zanimljivo. I skroz cakano! Pokušajte.

ljubav 4 Dokaz da ljubav zaista čine sitnice! (GALERIJA)

Ljubav je kada zajedno gledate filmove i serije do kasno u noć. Jer, ne možete da se zaustavite! A i svaki zajednički trenutak vam je dragocen, zašto trošiti vreme na spavanje?!

ljubav 5 Dokaz da ljubav zaista čine sitnice! (GALERIJA)

Comments