Hot topics

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako da pobediš neizvesnost i prevaziđeš strah od budućnosti?

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

career days Dolazak praktikanata na Career Days 2012

Tražiš posao ili praksu? Career Days je odlična prilika da ga pronađeš!

Dvodnevni sajam edukacije, praksi i poslova Career Days 2012 biće održan osamnaestu godinu za redom 19. i 20. aprila 2012. godine u Belexpocentar hali (Španskih boraca 74, Novi Beograd) u organizaciji najveće svetske organizacije mladih AIESEC.

Uz drugačiji koncept održavanja radionica i selekcije studenata, “Career Days” je ove godine postao i međunarodni AIESEC projekat. Zahvaljujući razmeni studenata, u Beograd ovih dana dolaze dvoje stranaca koji će, pomažući u realizaciji projekta, boraviti nekoliko nedelja u našoj zemlji, družiti se sa kolegama iz Srbije i upoznavati se sa osobenostima lokalne kulture. Ti praktikanti iz Nemačke i Brazila će svojim idejama, iskustvom i prisustvom upotpuniće organizaciju prvog susreta mladih intelektualaca sa kompanijama iz različitih oblasti poslovanja i učestvovati u realizaciji radionica koje će se održati pre samog sajma.

Radom na projektima u međunarodnom okruženju, studenti razvijaju kulturnu toleranciju, usavršavaju strani jezik i stiču prijatelje iz celog sveta. AIESEC omogućava i našim studentima da se razvijaju lično i profesionalno na praksama u Rusiji, Turskoj, Kini, Ukrajini, Indiji i drugim zemljama sveta.

Sa kancelarijama u preko 110 zemalja i preko 60,000 članova, AIESEC je najveća svetska organizacija mladih. Fokusirana na razvoj liderskih sposobnosti, ova studentska organizacija mladima nudi prilika da budu deo sveta i utiču na njegove promene, kao i da steknu neophodne veštine i iskustvo.

Editors choice