Modne kombinacije zbog kojih ćeš poželeti da jesen traje tokom cele godine!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Počelo glasanje publike za izbor najboljih influensera!

5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Linija za decu “D&G Junior” prvi put je izašla u prodaju u januaru 2001. godine. Namenjena je deci oba pola, kao i bebama, a u ponudi je sve od haljinica, džinsa, dečijih kombinezona, majica sa printom, obuće.

D&G Junior nudi svetle, prozirne i vesele kombinacije boja. Devojčicama su namenjeni cvetni dezeni, letnje haljinice i šarmantni kombinezoni. Cvetni print je prisutan i na kupaćim kostimima, ali i na obući.

Za dečake je D&G Junior linija inspirisana safarijem, printovima slonova, lavova, tigrova, ali ne animirani već realni likovi. Kao i uvek majice sa printom su zastupljene, a tu su i šorcevi, džins i duksevi sa kapuljačom. I uvek prisutan mornarski stil.

153 Dolce and Gabbana Junior 230 Dolce and Gabbana Junior 321 Dolce and Gabbana Junior 420 Dolce and Gabbana Junior 520 Dolce and Gabbana Junior 715 Dolce and Gabbana Junior  Dolce and Gabbana Junior 1010 Dolce and Gabbana Junior 1118 Dolce and Gabbana Junior
Nataša Naumović brzo priča, brzo kuca, a još brže misli. Zaljubljena u marketing, pisanje, kulturologiju i modu. Voli da kuva i da dobro izgleda u kuhinji. I misli da to nije nista neobično. Ne voli šablone i ljude koji kažu to niko ne radi. Voli svoje prijatelje i brata i od skoro potpuno zaljubljena u jogu.

Editors choice