Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Odmah sam znao da mi se to Deda Mraz sveti zbog svađe sa jelkom. Prošle godine nije imao gde da spusti svoje poklone, a ove godine jelke u kući nije ni bilo. Mora da se silno razbesneo! A zašto baš 3 banere? Pa zato što je jedna od mojih novogodišnjih želja za 2016. godinu bila da upoznam tri nove drugarice, te me “bradonja” zbog toga baš lepo zafrkavao.

WaterMark 2019 01 13 16 17 07 Đoletove avanture: Jedna kolumna, dve želje i tri bandere

Dugo sam razmišljao o te tri bandere i shvatio da ipak nije dobro sa Deda Mrazom biti u svađi, pa sam rešio da mu se izvinim. A evo, izviniću se i ovde, s obzirom da pouzdano znam da on redovno čita Wannabe portal. Odneo je vrag šalu, pomislih – mogao bi da bude još “duhovitiji”, pa da mi umesto tri bandere pošalje tri jelke! Neka hvala! Rešio sam zato da se fokusiram na želje i smislim onako baš veeeliku želju, jer sam bio dobar i izvinio sam se.

Želim, Deda Mraze, da moje avanture ne poznaju granice! Da se proavanturišem i u drugim zemljama, da uživam putujući u nove gradove, da upoznam nove ljude, nove krajeve, nove parkove. Dobro, i drugarice. Želim da živim u još u nekom divnom gradu, pa da idem vamo-tamo i da imam dve zemlje, onako obe da su moje.

I znate šta? Ispostavilo da smo Deda Mraz i ja opet super drugari. Tako sam decembar 2018. godine proveo sa svojom porodicom u Ljubljani, dočekao i proslavio praznike u Sloveniji, mojoj novoj drugoj ili prvoj zemlji, zavisi odakle brojim (Mama i Tata su, ni krivi ni dužni, morali takođe da se presele, pokoravajući se mojoj želji i postajući tako, he-he, “kolateralna šteta”).

WaterMark 2019 01 13 16 21 55 Đoletove avanture: Jedna kolumna, dve želje i tri bandere

A sada kada imam dva svoja grada – Beograd i Ljubljanu, i dve svoje zemlje – Srbiju i Sloveniju, na umu mi je samo jedna zamisao: ceo svet! Ko zna, možda sam tokom svih ovih praznika, u svojoj novoj želji, poželeo da ga osvojim.

Jedino me brine to što “bradonja” opet može da me zafrkne, ako recimo ode u penziju…

***

Naš novi kolumnista, Đole, u znak dobrodošlice u njegov svet avantura želi da vam pokloni dve svoje knjige “Đoletove avanture”! Sve što je potrebno da uradite jeste da:

– pratite @djoletoveavanture,

– pratite @wannabemagazine,

– u komentaru ispod teksta na sajtu napišete zašto vam se dopada Đole.

Dva najkreativnija odgovora biće nagrađena knjigom, a pobednici će biti proglašeni u ponedeljak, 21. januara na našoj Facebook stranici. Važi samo za Republiku Srbiju!

***

Za više Đoletovih avantura poseti djole.rs ili njegov Facebook i Instagram profil!

Piše: Jelena Rvović Jelić

Editors choice