Djole logo WANNABE Đoletove avanture: Veliki đoletovski horoskop za ljubav

Pozdrav drugari od Đoleta astrologa! Kao što znate, u astrologiji sam se oprobao i to se pokazalo (više nego) uspešno. Nakon velikog đoletovskog horoskopa ZDRAVLJE, sledi ono najvažnije, posle dobrog zdravlja dabome, a to je LJUBAV. Javljajte pogađam li i dalje pravo u centar!

OVAN

Prepreke na putu ka ljubavi lako ćete zaobići, samo ne skrećite nigde – možete ljubav mimoići! Nemojte da vas ponesu svoja obećanja, verujte samo u tuđa osećanja.

BIK

Srce vaše za bogatijim socijalnim životom čeznuće, ali nogama će biti mrsko da izađu iz kuće. Ako ste nedavno završili sa bezveznom vezom, ne očajavajte – naići će prilika za vezu-s-vezom!

BLIZANCI

Ako vam se dopada osoba sa kojom poslovno sarađujete, pozovite je na piće, ali računajte na to da ćete da se dosađujete. Ne bi se, verujte mi, ništa zanimljivo ni mrvicu zbilo – no, znam da ćete razmišljati “šta bi bilo, kad bi bilo”. Zato je ipak bolje da se nađete, i u gorepomenutoj dosadi –vešto snađete.

djole 1 e1563794407270 Đoletove avanture: Veliki đoletovski horoskop za ljubav

RAK

Izvesna je ljubav na putu – ponudiće vas cigarom! No, nemojte ga tražiti na ulici, jer može naići i trotoarom.

LAV

Pravo je vreme da probate neki sastanak “na slepo”, ali morate se pripremiti da bi vam bilo lepo. Ko kaže da pre sastanka ne treba da vidite osobu – laže, pa to “na slepo” se pobogu samo tek tako kaže!

DEVICA

Ako ne želite da se neko u vas razočara, moraće prethodno vaša ljubav da ga očara. Onda i kada nešto pogrešite nije toliko važno, osim ako “očaravanje” nije lažno.

VAGA

Kod mnogih će ljubav prerasti u neko prijateljstvo; mada, Merkur mi je sumnjiv – pa možda ode i u roditeljstvo. Osobu iz vaših snova pronaćete u snovima – gde drugo? U zavisnosti koliko spavate, ostaće kratko ili dugo.

ŠKORPIJA

Skladan odnos s partnerom, naročito ako živite sa dizajnerom. Skladan odnos i sa penzionerom, guvernerom, kao i bilo kojim funkcionerom.

djole 3 e1563794473359 Đoletove avanture: Veliki đoletovski horoskop za ljubav

STRELAC

Sutra ćete kada krenete na posao naići na jedan hrast, što znači da ćete u vašoj vezi na prvo mesto staviti strast. Ako naiđete kojim slučajem na čempres, vratite se na put na kojem ste sreli hrast – i to ekspres!

JARAC

Neki Jarčevi će uživati u emotivnoj vezi s partnerom, a ostali će se častiti “emotivnom aferom”. To stručno, tj. astrološki, znači – prevariće sami sebe, neće shvatiti koga vole, pa će srce da im zebe.

VODOLIJA

Vaš ljubavni život će biti uzbudljiv, u nekim momentima dopadljiv, u drugim neizvodljiv. Ako bude stidljiv i bojažljiv, “okrenite” ga u vidljiv i upadljiv. Ne dozvolite nikako da bude dremljiv, od toga je bolje čak i nametljiv.

RIBE

Trenutni astralni aspekti stvoriće romantičnu atmosferu. Zato, pazite se da od silne zanesenosti ne udarite u neku banderu!

Gosn. Đole, astrolog

Za više Đoletovih avantura poseti djole.rs ili njegov Facebook i Instagram profil!

Piše: Jelena Rvović Jelić

Comments