Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Dom Jevrema Grujića u Beogradu

Aktuelna izložba “Srpski kraljevski portreti” seli se na internet i dostupna je za virtuelnu posetu na sajtu galerijeimuzeji.rs uz jedinstveno interaktivno vođenje. Ovo je sjajna poslastica za sve koji želimo da uživamo u kućnoj atmosferi uz muzejske kraljevske avanture. Uživanje je zagarantovano!

View this post on Instagram

Dragi prijatelji, ponovo se gledamo! Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je izložba "Srpski kraljevski portreti", koju smo na žalost morali da obustavimo, od danas virtuelno dostupna na sajtu www.galerijeimuzeji.rs uz jedinstveno interaktivno vođenje! Ne propustite da na početku vaše kućne, muzejske, kraljevske avanture pogledate i kratak video prikaz izložbe našeg uvaženog profesora Igora Borozana. Uživajte u umetnosti i najlepšim srpskim kraljevskim portretima iz vašeg doma! Dom Jevrema Grujića će nastaviti da vam šalje pozitivnu energiju i puno zanimljivih sadržaja putem naših kanala i u narednim danima, kako bi vam vreme provedeno u kući učinili ispunjenijim i lepšim! Raduje nas da smo ponovo zajedno! #OstaniKodKuce @narodnimuzej @galerijamaticesrpske @muzejgradabeograda @istorijskimuzej @muzej_pancevo @muzej_rtk #galerijamilenepavlovicbarilli @lekamladenovic Hvala @vrphototeamvn #srpskikraljevskiportreti #virtuelnaizlozba #domjevremagrujica #galerijeimuzeji #karadjordjevici #obrenovici

A post shared by Dom Jevrema Grujića (@dom_jevrema_grujica) on

Narodno pozorište u Beogradu

Mnoga pozorišta takođe su se pobrinula da svojoj publici priušte male trenutke radosti tokom ovog izazovnog perioda. Jedno od njih je Narodno pozorište koje svojoj publici nudi live streamove nekih od najboljih predstava i baleta, pa smo tako bili u prilici da pogledamo “Belu kafu”, “Gospođu Ministarku”, balete “Žizela”, “Ko to tamo peva” i “Krcko Oraščić” kao i opere “Na uranku” i “Koštana”. Ovo je samo delić svega što nas očekuje, zato pratite sajt, Facebook stranicu i Instagram nalog Narodnog pozorišta u Beogradu kako biste ostali informisani i uživali u svemu što nas očekuje i narednog meseca.

Atelje 212

Beogradsko pozorište “Atelje 212” takođe je pripremilo predstave u kojima ćemo uživati u danima koje provodimo u svojim domovima. Svakog utorka, četvrtka i subote na Facebook kanalu Ateljea 212 biće emitovane snimljene predstave, što je sjajna prilika da se mlađa publika upozna sa nekim predstavama, a starija podseti predstava koje su nekada bile na repertoaru. “Razvojni put Bore Šnajdera”, “Kralj Ibi”, “Ranjeni orao” samo su neke od predstava koje će nam ulepšati naizgled monotone dane bez izlazaka.

Narodno pozorište Niš

Narodno pozorište u Nišu objavilo je na svom sajtu repertoar onlajn predstava među kojima su “Zona Zamfirova”, “Švabica”, “Sumnjivo lice”, “Ožalošćena porodica” i mnoge druge.

Naslovna fotografija: instagram.com/narodnimuzej

Vladislava Milovanović

Editors choice