Beba Dragić, glavna i odgovorna urednica magazina Story u ulozi domaćiće skupa, Rudolf i Mihael pozvali su medije na doručak koji su zajedno pripremali i pri tom se dobro se zabavili. Mediji su imali priliku da čuju neke nove ideje kako pripremiti idealan i kreativan doručak kao i da dodatno pričaju o budućim aktivnostima dva vrsna kuvara.

Na kraju druženja Rudolf se zahvalio organizatorima zaslužnim za njegov dolazak, magazinu Story, kanalu 24kitchen, kompaniji Imlek i ambasadi kraljevine Holandije, kao i medijima na pruženoj pažnji i dobroj atmosferi.

Beba Dragic i Rudolf Doručak sa Rudolfom u Hajatu

Beba Dragic i Rudolf

O Rudolfu van Vinu

Rudolf je poznati holandski i svetski kuvar, o čemu govore mnogobrojne nagrade koje je dobio za svoj rad. U svojim emisijama se trudi da kuvanje predstavi na šarmantan i što jednostavniji mogući način. Na kanalu 24kitchen možemo ga gledati u više emisija, kao što su Easy Cooking, Rudolph’s Bakery i druge.

Mediji pomazu u pripremi dorucka Doručak sa Rudolfom u Hajatu

Na doručku sa Rudolfom je bila i Nađa Jokanović, suosnivač Wannabe Magazine-a

Rudolf priprema dorucak Doručak sa Rudolfom u Hajatu

Rudolf priprema doručak

O Mihaelu Kreilingu

Mihael Kreiling, novi glavni šef kuhinje hotela Hyatt Regency Beograd koji je na ovu poziciju došao početkom 2013. Prethodne tri godine svoju karijeru uspešno je gradio u britanskom hotelu Hyatt Andaz. Poznat po svom inovativnom pristupu, već dve decenije niže uspehe u domenu kulinarstva i dobitnik je nekoliko prestižnih nagrada, radeći na vodećim pozicijama u vrhunskim restoranima i hotelima u Nemačkoj, Francuskoj i Velikoj Britaniji.

Comments