Konačno je dovoljno toplo da više nema izgovora! Tokom zime pola nas pati zbog loših vremenskih uslova i teško nam pada da redovno posećujemo fitnes centar, a kamoli da vežbamo, dok druga polovina ima dovoljno volje da ode na trening, ali realnost je da nakon minimum četiri meseca u zatvorenom prostoru, svi jedva čekamo da izađemo u prirodu i na sunce!

April je počeo, sve je toplije i ovo je idealan trenutak da krenemo sa laganim pripremama, kako bismo sezonu kupaćih kostima dočekale potpuno spremene. A niko ne zna kako da održi liniju i izgleda zdravo i fit bolje od Nine Seničar!

Poznata voditeljka i model udružila je snage sa brendom Reebok, a mi smo “zavirili” u njenu fitnes rutinu i saznali kako i ti možeš da jednostavan trening trčanja, pretvoriš u fenomenalan trening celog tela!

Ovih 5 stvari moraš da znaš! 

Reebok 2 1 Dosadila ti je fitnes sala? Pobedi monotonost i vežbaj kao Nina Seničar!

1.  Zagrevanje je obavezno! Verovatno najviše voliš da preskočiš zagrevanje i odmah kreneš sa jakim tempom treninga, ali zagrevanjem ćeš izbeći povrede, umanjiti upalu mišića i zapravo lakše odraditi trening. Zato kreni sa laganim istezanjem mišića.

Reebok 2 Dosadila ti je fitnes sala? Pobedi monotonost i vežbaj kao Nina Seničar!
Comments