On je emocionalno nerazvijen muškarac koji se ponaša kao tinejdžer, ali je vrlo zgodan i pametan. Ona ga zanima čisto radi seksa i on joj ga otvoreno nudi. Srami se sama sebe što ipak želi da spava s njim, ali ne bi želela da mu bude samo jedna u nizu. Videli su se nekoliko puta, pošto ju je proganjao pola godine, ali do sada seksa nije bilo. Žive u malom mestu i viđaju se tajno. Ona želi da sazna kako da ga veže za sebe i koje taktike pritom da koristi.

Mnogi muškarci imaju tu fazu u životu. Kada žele samo da promene što više devojaka i potvrde sebe kao mužjaka. Ništa to nije čudno, naročito u današnje vreme kada je devojku lakše odvesti u krevet nego na pozorišnu predstavu. Nekako mi se čini da je ranije bilo obrnuto. E sad, kako si i ti kod njega na tapetu, sve je jasno. Kako kaže Duško Dugouško “ako ne možeš da ih pobediš, pridruži im se”. Tako i ti. Ako već ne možeš (a veruj mi, nećeš moći još neko vreme) da ga vežeš za sebe, onda popusti i spavaj sa njim. I to ne zato što on to želi, već zato što ti želiš. Nije sramota želeti nekoga u seksualnom smislu. Čak je i normalno. Tako da, stid na stranu i ako ga želiš, uradi to.

Kako da ne postaneš jedna u nizu? Imaš dve opcije i obe su “zeznute”. Prva je ta da ga impresioniraš svojom ličnošću toliko da on poželi da bude u vezi sa tobom. Da li je seks uključen u to, zavisi od tebe. Ukoliko ne spavaš sa njim, možda se ohladi i ode drugoj. Ali, isto tako možda će biti sa tobom samo dok te ne odvede u krevet, a ti ćeš dotle imati vremena da ga zavedeš. Druga opcija ti je da budeš daleko bolja u krevetu od svih devojaka sa kojima je bio. Razlog je jednostavan, ukoliko si najbolja, vraćaće ti se. A iz toga opet ima izgleda da se izrodi veza.

Igrice… Ja ih lično ne volim, jer samo komplikuju život. Ali, malo taktiziranja s vremena na vreme ne može da škodi. Sama si rekla da je emocionalno nezreo i da se ponaša kao klinac. Sada je verovatno u fazonu da, pošto je izašao iz duže veze, želi samo seks, jer hoće da proživi. A o tom proživljavanju smo diskutovali prošle nedelje. U svakom slučaju, sve ovo je kod njega samo faza. Tako da možeš da sačekaš da se ta faza završi, da on malo sazri i onda da budeš sa njim. Mada, kod mnogih momaka ta faza se završi tako što jedna od devojaka sa kojom je bio zatrudni. Sad ti samo preostaje da iskoristiš njegovu fazu protiv njega i rešila si problem.

A i uvek možeš da koristiš recept iz “Kasandre”, zatrudni sa njim i tvoj je. Šalu nastranu (na stranu), ili spavaj sa njim, i vidi šta će se desiti jer to želiš, ili mu jednostavno stavi do znanja da ne želiš biti samo jedna u nizu i da hoćeš vezu, pa vidi kako će on da odreaguje. Šta god da se desi, to je najbolje rešenje ove situacije.

I tokom praznika radimo punom parom, drlovemaker@wannabemagazine.com, znaju već i vrapci.

Srećne praznike želi vam vaš omiljeni

dr LoveMaker

Comments