Pred sam kraj godine, kada smo svi uronjeni u rekapitulaciju i analizu svojih privatnih i profesionalnih života i svih izazova koje smo morali savladati u toku 2019, renomirani trener za lični razvoj i joga instruktor Dragana Jovanović kreirala je novogodišnji paket koji će svakoj ženi pomoći da u Novu 2020. uđe sa novom Ja! Online seminar “Rituali za srećnu i uspešnu 2020.” i e-knjiga “Inspiracija je u nama” Draganin su vodič za usvajanje novih životnih navika i praktikovanje brige o sebi i svom ličnom razvoju na svakom koraku Nove 2020.

“Srećan život se stvara uspešnim danima u kojima radimo ono što nas ispunjava i u kojima imamo vremena za one koje volimo. U Novoj godini želim vam da budete radosni, da naučite da zastanete, da se zapitate kako se osećate i date vremena svojoj intuiciji da bude ravnopravna sa logikom. Na putu ostvarenja ove želje Rituali za srećnu i uspešnu 2020. mogu da vam budu siguran vodič kroz dan, a 108 inspiracija i dnevnih poruka iz moje nove knjige “Inspiracija je u nama” mogu vam vratiti pažnju na ono što je važno, kada vas ponesu brzina i kada vas savlada stres”, naglašava Dragana Jovanović, autorka bestselera “Sreća je u nama” i “Uspeh je u nama” i autorskog Body&Soul trening koncepta.

druga e1576750440447 Dragana Jovanović daruje novogodišnji paket Rituala i Inspiracija za ulazak u srećnu i uspešnu Novu 2020!

Online seminar Rituali za srećnu i uspešnu 2020. se sastoji od 4 dnevna rituala koji su vodič za žene svih generacija kroz dan. Jutarnji ritual vas usresređuje na vašu svrhu, cilj, projekat – vizualizacijom, i na zadatke koje tog dana treba da ispunite. Drugi ritual Odmor od  rada – daje 10 mikrovežbi koje možete praktikovati na poslu ili kod kuće da biste napravili pauzu.

Ritual Isključite se da biste se uključili – daje alate kako da stres ostavite na poslu, a Ritual pred spavanje – vas priprema za dubok i opuštajući san.

Sastavni deo paketa je i elektronska knjiga “Inspiracija je u nama” sa nizom od  108 inspiracija i poruka za vaš svaki novi korak u Novu 2020. Kompletan materijal možete da koristite neograničeno i da ga koristite svakodnevno, sa online platforme.

Sve dodatne informacije potražite na web stranici i web shopu.

DJfestive1 e1576750568493 Dragana Jovanović daruje novogodišnji paket Rituala i Inspiracija za ulazak u srećnu i uspešnu Novu 2020!
Comments