Dragana Jovanović, renomirani life, health&business kouč i trener za lični razvoj održaće svoj 25. Dan za Vas na temu ZEN In Life&Business u nedelju, 4. februara, u beogradskom hotelu Tulip Inn. Ovaj popularni događaj za žene, za koji se uvek do sad tražilo mesto više, ponovo okuplja zanimljive predavačice i predavače koji će od 10 do 14 sati učesnicama da ponudi brojne inteaktivne sadržaje i radionice, a Dragana Jovanović otvara predstojeći Dan za Vas predstavljanjem svojeg novog programa i koncepta ZEN In Business.

„Uspeh znači biti uspešan svaki dan, u karijeri, ali i na privatnom planu! U moj novi program ZEN In Business utkala sam trideset godina iskustva u jogi i tehnikama ličnog razvoja! Deo tog programa je i moj prvi online seminar sa jednostavnim, proverenim i dnevno primenjivim alatima za vaš poslovni i lični recharge i reset. Uz ZEN In Business online seminar, naučićete praktične tehnike koji će vam pomoći da upravljate stresom u užurbanoj svakodnevici i živećete punim plućima od 0 do 24“, naglašava Dragana Jovanović čiji je seminar sa online alatima – ZEN In Business dostupan odnedavno na biznis online trening platformi BBEE, gde se Dragana Jovanović sa svojim online alatima i seminarom, kao prva ekspertkinja iz regije našla rame uz rame uz svetska imena biznis konsultanata i edukatora poput Briana Tracyja, Marshalla Goldsmitha i mnogih drugih autoriteta.

grafika DzV Dragana Jovanović poziva na 25. Dan za Vas i predstavlja svoj novi koncept ZEN In Business

„Život je danas takav da se situacije koje nas izbacuju iz ravnoteže samo uvećavaju. Balans koji želimo da postignemo unutar sebe se danas postiže radom na sebi. Iako je malo vremena i puno obaveza, kako bi bilo da uvedete jednu malu stvar koja vas vraća sebi i opušta? Upravo je to razlog zbog koga organizujemo ovaj 25. Dan za Vas – da naučimo kako da brinemo o sebi, kako da postignemo taj unutrašnji sklad u svim sferama života koje su nam važne. Smatram da je to preduslov da bismo živele punim plućima i pokazivale najbolju verziju sebe i na poslu i u privatnom životu“, poručuje Dragana Jovanović kojoj će se na 25. Danu za Vas pridružiti i Aleksandra Radić, HR menadžerka Fondacije Novak Đoković sa temom Long Life Learning – kako se razvijati i postići balans u karijeri i Saša Simović, novinarka i PR menadžerka koja će govoriti o seminaru Promenite svoje emocije pre nego sto one promene vas – pisca Nil Donald Volša koji uskoro gostuje u beogradskoj Areni.

Dragana Jovanovic tehnike ZEN In Business Dragana Jovanović poziva na 25. Dan za Vas i predstavlja svoj novi koncept ZEN In Business

Na Danu za Vas često gostuju i gošće iz regije, pa će tako ovoga puta svoj rad predstaviti Lea Brezar, književnica i vlasnica agencije Dhar media iz Zagreba, a jedna će sesija biti posvećena i ženskom zdravlju i aktuelnoj temi primene joda u prevenciji specifično ženskih bolesti sa Jadrankom Duginom Vrhovec, kreatorkom Jadrankine otopine i Dunjom Nešić, magistrom farmacije. Završnu sesiju Dana za Vas, Tantra je buđenje ljubavi održat će Sri Hari, učitelj mnogih spiritualnih tehnika.

Sve učesnice koje se pridruže Danu za Vas ovoga puta očekuju i brojni pokloni iznenađenja a svi sadržaji na Danu za Vas su već tradicionalno besplatni, uz podršku partnera 25. Dana za Vas – Grand Arome i Merkur osiguranja.
Zbog ograničenih mesta, prijava za učešće je obavezna na službeni e mail: lifecentar.danzavas@gmail.com
Sve o Danu za Vas i novom ZEN In Business programu Dragane Jovanović možete potražiti na web stranici.

Dragana Jovanovic ZEN In Business Dragana Jovanović poziva na 25. Dan za Vas i predstavlja svoj novi koncept ZEN In Business

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Comments