5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Na početku drugog dana imali smo priliku da čujemo sjajnog Žozea Fontanhasa (José Fontainhas), osnivača WordPress zajednice u Portugalu i organizatora WordCampa. Dan se nastavio sa predstavnicima regionalne internet scene – Milošem Miloševićem, ideatorom projekta mosquito.me i Ivanom Brezakom Brkanom, osnivačem i glavnim urednikom “Netokracije”, vodećeg regionalnog magazina o internet poslovanju i startupima u jugoistočnoj Evropi.

brian wong web fest me Drugi dan Web Fest .ME konferencije

Brajan Vong, milioner u 21. godini

Jedna od zvezda drugog dana bio je Haukam Vium Li (Håkon Wium Lie), pionir na vebu, osnivač standarda i CTO Opera Software kompanije od 1999. godine. Njegovo sjajno iskustvo rada na rukovodećim pozicijama i velikim projektima, očaralo je goste konferencije i pokazalo im da se uz rad i motivaciju sve može postići.

Dan su obeležili i Rajan Freitas (Ryan Freitas) koji je suosnivač i vodeći čovek razvojnog tima about.me, sada u vlasništvu kompanije AOL, kao i Rut Bur (Rut Bur), SEO direktor u kompaniji SEOmoz, kreator SEO softvera i jedne od najjačih SEO zajednica.

regionalna panel diskusija1 Drugi dan Web Fest .ME konferencije

Regionalna panel diskusija

Kraj drugog dana bio je posvećen start-upima. Kao uvod za finale Web-Up-a, Boris Krstović iz Newscurve-a podelio je svoje iskustvo započinjanja i vođenja svog start-upa, a nakon toga imali smo priliku da čujemo troje finalista. Na sceni Web Fest .ME konferencije zablistali su prestavnici hrvatskog Mediatoolkita, kao i dva predstavnika iz Srbije, Vet-Cloud i Moja garaža. Web Fest .Me će uskoro objaviti ko od njih dobija priliku da se predstavi na TC Disruptu u Njujorku.

Editors choice