4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Zašto na Instagramu svi govore o ovom beauty proizvodu?!

Na početku drugog dana imali smo priliku da čujemo sjajnog Žozea Fontanhasa (José Fontainhas), osnivača WordPress zajednice u Portugalu i organizatora WordCampa. Dan se nastavio sa predstavnicima regionalne internet scene – Milošem Miloševićem, ideatorom projekta mosquito.me i Ivanom Brezakom Brkanom, osnivačem i glavnim urednikom “Netokracije”, vodećeg regionalnog magazina o internet poslovanju i startupima u jugoistočnoj Evropi.

brian wong web fest me Drugi dan Web Fest .ME konferencije

Brajan Vong, milioner u 21. godini

Jedna od zvezda drugog dana bio je Haukam Vium Li (Håkon Wium Lie), pionir na vebu, osnivač standarda i CTO Opera Software kompanije od 1999. godine. Njegovo sjajno iskustvo rada na rukovodećim pozicijama i velikim projektima, očaralo je goste konferencije i pokazalo im da se uz rad i motivaciju sve može postići.

Dan su obeležili i Rajan Freitas (Ryan Freitas) koji je suosnivač i vodeći čovek razvojnog tima about.me, sada u vlasništvu kompanije AOL, kao i Rut Bur (Rut Bur), SEO direktor u kompaniji SEOmoz, kreator SEO softvera i jedne od najjačih SEO zajednica.

regionalna panel diskusija1 Drugi dan Web Fest .ME konferencije

Regionalna panel diskusija

Kraj drugog dana bio je posvećen start-upima. Kao uvod za finale Web-Up-a, Boris Krstović iz Newscurve-a podelio je svoje iskustvo započinjanja i vođenja svog start-upa, a nakon toga imali smo priliku da čujemo troje finalista. Na sceni Web Fest .ME konferencije zablistali su prestavnici hrvatskog Mediatoolkita, kao i dva predstavnika iz Srbije, Vet-Cloud i Moja garaža. Web Fest .Me će uskoro objaviti ko od njih dobija priliku da se predstavi na TC Disruptu u Njujorku.

Editors choice