Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Retro se vratio uz ljeto. Blejzeri, bermude i color block je ono što nam Dsquared nudi za ovu sezonu ljeta. Nježne boje i kreacije koje nas lagano vraćaju u devedesete. Bez previše elegancije i kompliciranja dokazuju da je jednostavnost ono što je uvijek in.

Za sve one koji nisu znali, tvorci ovog brenda su braća blizanci iz Kanade koji su se vremenom preselili u Milano kao prijestonicu mode i raznih dizajnera. Do sada su radili sa mnogim poznatim osobama, kao što su: Rijana (Rihanna), Kristina Agilera (Christina Aguilera), Riki Martin (Ricky Martin), kao i sastavi “Tokio Hotel”, “The Black Eyed Peace”,  i mnogi drugi. Što se tiče prodavnica i nisu baš rasprostranjeni, do sada njihovu odjeću možete kupiti u Istanbulu, Kijevu, Milanu, na ostrvu Kapri, Singapuru i Hong Kongu. Njihove kolekcije za muškarce uvijek su zanimljive, u bojama, i retro. Uspijeli su spojiti eleganciju sa uličnim i sportskim stilom, što sveukupno izgleda izvanredno.

Dsquared2 SS11 9 Dsquared proleće/leto 2011. Dsquared2 SS11 8 Dsquared proleće/leto 2011. Dsquared2 SS11 51 Dsquared proleće/leto 2011. Dsquared2 SS11 4 Dsquared proleće/leto 2011. Dsquared2 SS11 3 Dsquared proleće/leto 2011. Dsquared2 SS11 2 Dsquared proleće/leto 2011. Dsquared2 SS11 1 Dsquared proleće/leto 2011. Dsquared2 SS11 10 Dsquared proleće/leto 2011.
Dino Kalember je ponosni vlasnik modne kolumne i bloga DinoBoy, budući stilista ili urednik modnog časopisa. Moda nije sve što se nosi, to je njegov život.

Editors choice