Svima je dobro poznato da su jesen i zima doba udobnih kardigana i komfornih oversize džempera, a obe sezone među pletenim odevnim komadima izdvaja se jedan – a to je dugi kardigan na zakopšavanje, koji je, pored toga što izgleda stylish, savršen za one dane u kojima vam je hladno. Kada kažemo dugi, mislimo do polovine butina, kolena ili do gležnjeva, tako da je on praktično rešenje i za one situacije u kojima nosite kaput, ali i one u kojima biste se radije odlučile za kratku kožnu jaknu. Duge kardigane viđali smo na modnim revijama, ali i na mnogim modnim blogerkama na Instagramu, a evo nekoliko predloga kako da nosite dugi kardigan ove jeseni.

Braon kardigan uz matching outfit

Dugi kardigan možete nositi uz različite odevne komade i kombinacije, a efektno će izgledati uz outfit u potpunosti u kordinaciji sa njime. Uz kardigan odlično izgledaju i pletene pantalone u istom materijalu, a torbu koju ćete nositi uz ovu odevnu kombinaciju takođe uklopite u boji. Bilo da ste all black, all white ili nude tip osobe, kardigan uz pantalone će izgledati dobro, a osećaćete se nikad komfornije.

Kardigan i kaiš oko struka

Među blogerkama jedinstvenog stila koje su prihvatile ovaj novi jesenji trend nalazi se i čuvena Francuskinja Janne Damas, koja je trenutno trudna – što nam pokazuje da je ovaj trend atraktivan i za trudnice. Ona je komforni, vintage braon džemper uklopila uz jednostavnu all black varijantu, i atraktivni kaiš kojim je džemper strukirala kako bi naglasila svoju siluetu. Ukoliko želite da naglasite svoj struk a ipak budete u udobnom kardiganu – poslužite se istim trikom!

Comments