U suštini, ovaj mantil je nastao kao spoj tranch mantila, kimona, dugog kaputa i svilenog ogrtača koji se nosi preko spavaćice. Da, već je očigledno da ovaj odevni komad daje prilično privlačan, seksepilan izgled, a to naravno utiče da već prilaziš svom “milionu”.

Svako ko voli modu, onda zna da se dobar bstil buvek ističe kroz slojevito oblačenje, ali je ipak u letnjim  danima to veoma teško izvesti. I bilo je teško do ove sezone, koja je ovim komadom dala mogućnost da svako pokaže šta ume i šta zna. Iako dug skoro do poda, neki se čak i dramatično “vuku” zbog šlepa, dugih rukava, ovi mantili su veoma prijatni u toplim danima, jer svila i slični materijali hlade kožu. Ovo je samo jedna od njihovih prednosti, a to koliko su postali trend pokazuje činjenica da ih poznate dame obožavaju i svuda nose.

duster coat 3 #DusterCoat je sve što ti je potrebno kako bi izgledala kao mlion dolara duster coat 4 #DusterCoat je sve što ti je potrebno kako bi izgledala kao mlion dolara duster coat 8 #DusterCoat je sve što ti je potrebno kako bi izgledala kao mlion dolara
Comments