Možeš da ih nosiš apsolutno svuda i u bilo koje doba dana ili noći. Kada kreneš na posao, jednostavnu, malu haljinu će učiniti sasvim pristojnom i prikadnom, ali isto možeš da ga kombinuješ sa teksas šortsem i uskom majicom kada kreneš u šetnju, da se nađeš sa drugaricama ili kreneš na obližnju, gradsku plažu. Savršeni su za ležerne kombinacije, pa ih tako možeš nositi i uz ravne papuče, espadrile ili patike, dobićeš tako veoma atraktivne spojeve.

A kada su u pitanju neke elegantnije, svečanije kombinacije, poput haljina, nekih otmenijih komada, visokih potpetica, ovi mantili će dodati notu sofisticiranosti koju ćeš zasita obožavati i zbog koje nećeš više ni poželeti da ga skidaš, zbog čega ovaj komad postaje sve nosiviji i traženiji.

duster coat 5 #DusterCoat je sve što ti je potrebno kako bi izgledala kao mlion dolara duster coat 6 #DusterCoat je sve što ti je potrebno kako bi izgledala kao mlion dolara duster coat 7 #DusterCoat je sve što ti je potrebno kako bi izgledala kao mlion dolara

Pročitajte još i ovo:

Samo 3 odevna komada su ti potrebna za stylish proleće

Jednostavna rešenja za lagane letnje kombinacije

Kako da nosiš maxi haljinu i uvek izgledaš moderno?

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: www.thefashiontag.com

Slobodan Veličanin

Comments