Interaktivnom instalacijom mladog dizajnera Milana Ličine sinoć je otvorena treća postavka izložbe savremene umetnosti “EGallery”, u prostorijama agencije za integrisane komunikacije Executive Group u Knez Mihailovoj 9. U novom izdanju izložbe učestvuje 20 mladih fotografa, grafičkih dizajnera, slikara, grafičara i vajara, sa više od 100 radova.

Prodajna izložba u nesvakidašnjoj kancelariji-galeriji u srcu grada je deo istoimenog projekta koji je Executive Group prošle godine započeo sa udruženjem Š.U.N.D. (Šta umetnost nudi društvu), kako bi podržao mlade umetnike i pružio im priliku za ulazak u komercijalno umetničko tržište.

“Srećni smo i ponosni što nastavljamo uspešnu saradnju sa talentovanim mladim autorima i po treći put otvaramo naše prostorije za njihova dela. Nadam se da ćete, kao i naše kolege, klijenti i prijatelji, biti oplemenjeni njihovim kreacijama. Ovi mladi ljudi zaslužuju podršku i inspiracija su za sve koje pokreće kreativnost, istrajnost i predan rad, a to su vrednosti koje sa njima deli Executive Group”, rekao je na početku izložbe Darko Matijašević, generalni direktor Executive Group.

EGallery fotografija EGallery: Posetioci izložbe kreirali zajedno sa umetnicima EGallery fotografija 2 EGallery: Posetioci izložbe kreirali zajedno sa umetnicima
Comments