Electrolux doveo najbolje kuvare sa Mišelinovim zvezdicama na filmski festival u Kanu 2013.

Podrška festivalu traje već tri godine, a Electrolux dovodi partnerske šefove kuhinja koji imaju ukupno osam Mišelinovih zvezdica.

Electrolux je proslavio skoro 100 godina svoje profesionalne izvrsnosti nastavljajući podršku i partnerstvo sa filmskim festivalom u KanuElectrolux, koji oprema skoro 50 odsto restorana koji poseduju Mišelinove zvezdice širom Evrope, doveo je partnere – šefove kuhinja – na Kanski festival, kako bi omogućio gastronomska uživanja tokom svih glavnih događaja i gala večeri.

U okviru Electrolux Agora paviljona u Kanu, smenjivali su se nagrađivani timovi kuvara koji su posluživali goste tokom festivala, uključujući vlasnicu tri Mišelinove zvezdice En-Sofi Pik (Anne-Sophie Pic), vlasnike dve Mišelinove zvezdice Klod Bosija (Claude Bosi) i Bruna Ogera (Bruno Ogera), kao i braću Kristijana (Christian) i Manuela (Manuel) Kostardija (Costardi) koji imaju jednu zvezdicu.

Chefs Table Kitchen Electrolux doveo najbolje kuvare na filmski festival u Kanu 2013.

Electrolux je proslavio skoro 100 godina svoje profesionalne izvrsnosti nastavljajući podršku i partnerstvo sa filmskim festivalom u Kanu

Electrolux partneri-kuvari En-Sofi Pik i Bruno Oger zajednički su pripremali gala večeru za samo otvaranje festivala koristeći Electrolux profesionalne uređaje unutar kuhinje Electrolux Agora paviljona”, rekla je Olivija Kaje (Olivia Kaye), Experiential Manager, Electrolux. “To su isti uređaji koje koriste i u svojim profesionalnim kuhinjama.”

Electrolux u Kanu

Electrolux Agora paviljon je najveća građevina duž Croisette, gde se održavaju zvanični kuvarski festivali. Tokom najposećenijeg perioda, ovaj prostor ugosti čak 45 kuvara, dok 120 konobara poslužuje 648 gostiju, koliko može da stane u prostor od 1,000 kvadratnih metara.

Electrolux partneri-kuvari u Kanu

Electrolux je nastavio svoje trogodišnje partnerstvo sa filmskim festivalom u Kanu radeći sa timom nagrađivanih partner-kuvara. Kuvari, koji svi rade sa Electrolux uređajima u svojim kuhinjama, pružali su svoje usluge na svim zvaničnim festivalskim događajima, uključujući i gala večeru povodom otvaranja i ručak tokom kog članovi žirija razmatraju ostvarenja, a sve u kuhinji Electrolux Agora paviljona.

En-Sofi Pik poznata je po tome što je stekla tri Mišelinove zvezdice za svoj restoran “Maison Pic” u jugoistočnoj Francuskoj. Ona je četvrti ženski kuvar koji poseduje tri Mišelinove zvezdice, a proglašena je za najboljeg ženskog kuvara od strane “World’s 50 Best Restaurants” u 2011.

Bruno Oger vlasnik je dve Mišelinove zvezdice i pobednik takmičenja “Best French Chef of the Year”. Poznat po hrani koja kombinuje ukus i maštu, Oger je inspirisan mediteranskim ukusima i lokalnim proizvodima.

En-Sofi Pik i Bruno Oger su zajedno pripremali “Gala večeru” povodom otvaranja Kanskog filmskog festivala 2013.

Klod Bosi je glavni kuvar i vlasnik restorana “Hibiscus” u Londonu koji ima dve Mišelinove zvezdice. “Hibiscus” je proglašen jednim od 50 najboljih svetskih restorana i cenjen je zbog svog inovativnog pristupa. Bosi je nedavno postavio Electrolux Grand Cuisine opremu za kuvanje u okviru “Hibiscus” test kuhinje.

Braća Kristijan i Manuel Kostardi dobili su svoju prvu Mišelinovu zvezdicu 2009. godine. Kuvanje je tradicija u njihovoj porodici već tri generacije, a svoje kulinarsko znanje i stručnost prikazuju u restoranu “Ristorante Cinzia” (Vercelli, Italija), koji Electrolux profesionalni uređaji opremaju već više od 60 godina.

Comments