Dragana Jovanović, renomirani life, health & business coach i trener za lični razvoj održaće svoj novi i premijerni autorski seminar “Koučing program za život bez stresa” 1. aprila 2017. u Hotel Tulip Inn Putnik, od 10 do 14 časova.

“Kao kouč i joga učitelj u prethodnih dvadeset godina radila sam sa mnogo ljudi koji pate od stresa. Stres nije bolest, on ne mora da bude vaša sudbina – to je moja glavna poruka koju želim da prenesem svima koji će nam se pridružiti na prvom izdanju predstojećeg seminara. Stres je samo simptom da smo van balansa. Kada utvrdimo gde je nastao, možemo uvesti promene koje su bezbedne i često dugoročno mnogo efikasnije od lekova koji se prepisuju za anksioznost. Ukoliko želite da pronađete način kako da eliminišete stres iz svoje svakodnevice – tu sam da podelim sa vama svojih 10 ključnih antistres alata koje sam kroz dugogodišnji rad na sebi i sa klijentima potvrdila kao delotvorne. Od njih sam kreirala svoj jedinstveni autorski antistres koncept “Koučing program za život bez stresa”, iz koji je nastala i moja nova knjiga koja će uskoro biti objavljena” – najavljuje Dragana Jovanović, koja vodi ceo seminar, a sve učesnice dobijaju i priliku za individualne konsultacije sa Draganom Jovanović na licu mesta.

seminar dragane jovanovic 1 Eliminišite stres iz svoje svakodnevice na seminaru Dragane Jovanović

Dragana Jovanović naglašava da je predstojeći seminar namenjen svima koji pate od posledica stresa, a da je ujedno i prava pretpremijera, jer je ovo zaista prvi put da će sa grupom učesnica podeliti svoj novi autorski antistresni koučing program koji se oslanja na njen prepoznatljiv Body & Soul koncept.

“Ovaj seminar zaista daje konkretna i upotrebljiva rešenja za različite stresne situacije sa kojima ste suočeni u svojoj svakodnevici, na poslu i kod kuće. Uz mojih 10 autorskih antistres alata naučićete kako da upravljate svojim stresom”, poručuje Dragana Jovanović.

Danas delimo 2×2 kotizacije za učešće na seminaru Dragane Jovanović. Prve dve čitateljke koje se jave na mejl redakcija@wannabemagazine.com i ostave svoje podatke, ime i prezime, broj telefona i ime i prezime osobe koju žele da povedu, dobiće priliku da budu deo ovog sjajnog seminara!

Cena učešća na seminaru Koučing program za život bez stresa iznosi 4.400,00 RSD, a program sa svim detaljima možete pronaći na službenoj web stranici Dragane Jovanović.

Prijave i svi upiti: seminari@draganajovanovic-bodysoul.com

Comments