Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Dragi Wannabe čitaoci,

Brinemo o vašoj lepoti, ali i o zdravlju. Za sve naše klijente – uvek samo najbolje. Učimo vas da ne ostarite brzo, da brinete o svojoj lepoti, kako spolja tako i iznutra.

Ne zaboravite da proces starenja počinje unutar našeg organizma. Zato treba da budete zdravi, kako biste se osećali mladim i lepim. Proizvodi i tretmani za negu lepote lica i tela, ali i preporuke o načinu ishrane, dodacima u ishrani, vrstama vežbi, saveti za očuvanje mentalnog zdravlja – sve to vraća unazad proces starenja.

Dosadašnja praksa stručnog tima Dermatološkog laser centra Elpida dala je vrhunske rezultate u oblasti dermatoloških i kozmetoloških usluga, kao i radu sa laserima poslednje generacije..Jasan cilj u pravcu najboljih i najsigurnijih tretmana (medicinskih, hemijskih pilingamezoterapijskih protokola), kao i kvalitativno proverenih preparata i aparata, dao je rezultat – stotine zadovoljnih klijenata.

Naš cilj je da uvek idemo korak dalje i uvek u društvu najboljih. Zbog toga svoju delatnost proširujemo u pravcu vrhunskih naučnih dostignuća u oblasti preventive zdravlja u saradnji sa jednom od najboljih svetskih laboratorija za genetiku iz Luksemburga. Od novembra 2013. godine u Odeljenju za preventivnu genomiku Elpida centra, svi koji brinu o svom zdravlju i zdravlju svoje porodice, moći će da urade višestruke genske analize i dobiju odgovore na pitanja o stanju svog organizma, kao i preporuke tima lekara i genetičara o načinima promene životnih navika sa ciljem očuvanja vitalnosti organizma.

Eat Healthy4 Elpida: Brinemo o vašoj lepoti, ali i o zdravlju

Brinemo o vašoj lepoti, ali i o zdravlju

Uzorak za ispitivanje vaših gena je pljuvačka ili venska krv, a obavezna je i pisana saglasnost klijenta… Akademija Reunis i Elpida centar za preventivnu genomiku u Beogradu pripremili su za vas niz specifičnih genskih profila koji su vezani za različite zdravstvene probleme:

1. kardiogen – genski test kod kardiovaskularnih bolesti
2. femgen – genski test za preventivu tumora dojke
3. osteogen – genski test za preventivu osteoporoze
4. trombogen – genski test za preventivu dubokih venskih tromboza
5. basicgen – genski test za određivanje preporuka u ishrani
6. Weightgen – genski test za preventivu i lečenje gojaznosti
7. Lactogen – genski test za utvrđivanje intolerancije na laktozu
8. SKINgen – genski test kojim se utvrđuju preporuke za negu kože

Tim genetičara sa dugogodišnjim iskustvom u domenu genske dijagnostike spreman je da razgovara sa vama i da na osnovu vaših osobina odredi paletu genskih testova koju bi trebalo da uradite. Dr Snežana Ranković, specijalista imunologije i saradnik Reunis akademije, daće vam niz preporuka kako da korigujete rad vaših gena da bi održali ili poboljšali vaše zdravlje.

Ujedinimo zdravlje i lepotu. Sa Elpida Centrom to nije teško.

Skoro smo pokrenuli i jedan novi sajt!

Editors choice