Francuska modna kuća Emanuel Ungaro osnovana je 1968., od strane italijanskog modnog kreatora Emanuel Maffeolit Ungaro-a. Uspeh nisu postigli samo ženskom odećom već i parfemima. Prvi parfem koji je nastao zvao se Diva, a zatim i Senso, Ungaro ili Ungaro for Men, čime se samo nastavio rast popularnosti ovog brenda.

Nakon povlačenja Ungaro-a sa modne scene, modna kuća je imala krah, gubeći dosta novca na modnim kolekcijama. Kada je Lindsay Lohan počela da radi za kuću, kao kreativni direktor, pored glavnog kreatora Estrella-e Archs, dobijen je potreban publicitet.

Ovom revijom Estrella Archs obasula nas je radošću i prelepim kreacijama. Puno boja i printova za urbanu ženu u elegantnoj odeći. Paleta boja je inspirisana uličnim stilom velikih modnih centara: žuta, zelena, crvena, crna, narandžasta, pink, plava, i sve zajedno čine pravu eksploziju boja.

Glavni trendovi koji nam privlače pažnju ovde su: fluorescentno žuti blejzer, cigaret pantalone sa animal printom, zelena maxi pismo tašnica, kratki blejzeri, dubok V izrez, trenč sa printom, sandale otvorenog prsta sa platformom, asimetrična haljina na jedno rame sa printom, svetlucava bluza i tufne na haljinama, bluzama i trenču.

Dok se mnogi kreatori odlučuju za minimalizam, Estrella nam daje jednu novu perspektivu za jesenju modu!

Comments