Modne kombinacije zbog kojih ćeš poželeti da jesen traje tokom cele godine!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Počelo glasanje publike za izbor najboljih influensera!

5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Ema Stoun (Emma Stoun) je na pravom putu da postane holivudska diva. Nakon nekoliko odličnih uloga u tinejdžerskim komedijama, postala je IT devojka, a trenutno promoviše film “Superman”. Naslovnu stranu i editorijal za julsko izdanje američkog “Elle” magazina fotografisao je Karter Smit (Carter Smith), a sam naslov editorijala “Riot Girl” ukazuje da je Ema u drugačijem, “opasnijem” izdanju. Modele koje nosi Ema kreirali su Versace, Yohji Yamamoto, Stella McCartney, Marc Jacobs, Chloé i Prada, a na njima je promovisan i jesenji trend tufnica.

emma stone1 Emma Stoun za Elle US jul 2011. emma stone2 Emma Stoun za Elle US jul 2011. emma stone3 Emma Stoun za Elle US jul 2011. emma stone4 Emma Stoun za Elle US jul 2011. emma stone5 Emma Stoun za Elle US jul 2011. emma stone6 Emma Stoun za Elle US jul 2011. emma stone7 Emma Stoun za Elle US jul 2011. emma stone8 Emma Stoun za Elle US jul 2011. emma stone9 Emma Stoun za Elle US jul 2011.
Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Editors choice