Ema Stoun (Emma Stoun) je na pravom putu da postane holivudska diva. Nakon nekoliko odličnih uloga u tinejdžerskim komedijama, postala je IT devojka, a trenutno promoviše film “Superman”. Naslovnu stranu i editorijal za julsko izdanje američkog “Elle” magazina fotografisao je Karter Smit (Carter Smith), a sam naslov editorijala “Riot Girl” ukazuje da je Ema u drugačijem, “opasnijem” izdanju. Modele koje nosi Ema kreirali su Versace, Yohji Yamamoto, Stella McCartney, Marc Jacobs, Chloé i Prada, a na njima je promovisan i jesenji trend tufnica.

emma stone1 Emma Stoun za Elle US jul 2011. emma stone2 Emma Stoun za Elle US jul 2011. emma stone3 Emma Stoun za Elle US jul 2011. emma stone4 Emma Stoun za Elle US jul 2011. emma stone5 Emma Stoun za Elle US jul 2011. emma stone6 Emma Stoun za Elle US jul 2011. emma stone7 Emma Stoun za Elle US jul 2011. emma stone8 Emma Stoun za Elle US jul 2011. emma stone9 Emma Stoun za Elle US jul 2011.

Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Comments