Multitalentovana Erin (Erin Wasson) rođena je 20. januara 1982. godine u Irvingu, država Teksas. Proslavila se kao manekenka, vremenom postavši glumica, stilista i dizajner sopstvene linije nakita Low Luv. Zavladala je modnim pistama i naslovnim stranama zahvaljujući svojoj nekonvencionalnoj lepoti, dubokom pogledu i divnim plavo-zelenim očima.

1.11 Erin Wasson: Divlja u srcu

Prirodna lepotica Erin

Njenu vladavinu na modnim pistama obeležile su revije svih najznačajnijih dizajnera, uključujući imena kao što su: Gucci, Balenciaga, Armani, Cavalli, a 2007. godine bila je i deo ansambla lepotica na reviji Victoria’s secret.

2.10 Erin Wasson: Divlja u srcu

Anđeo u telu Erin

Svojim licem krasila je strane mnogih magazina, uglavnom svih koji nešto znače u svetu mode. Među njima ističu se različita izdanja “Vogue”-a, kao i časopisi “Allure”, “Numero”, “Elle”, “Esquire”, “Flair”, a 2011. imala je čast da bude deo Pirelli kalendara, na fotografijama koje je izradio Karl Lagerfeld (Karl Otto Lagerfeld), lično.

3.8 Erin Wasson: Divlja u srcu

Na naslovnici španskog izdanja “Vogue”-a

Ono što ovu Teksašanku izdvaja iz gomile lepih lica je čvrst karakter, oštar jezik i priroda karakteristična za rok zvezdu. Upravo iz tih razloga, kako sama priznaje, nikada se nije osećala kao tipična manekenka i mnogo više uživa u ulozi dizajnerke i glumice. Njeno telo ukrašeno je brojnim tetovažama, od kojih je možda najbolje opisuje ona na levoj ruci koja kaže: “This heart will start a riot in me” (Ovo srce će započeti pobunu u meni). Ona pije, puši, psuje i govori ono što misli, uvek.

4.7 Erin Wasson: Divlja u srcu

Neukrotiva priroda oslikava se i brojnim tetovažama

Prvi glumački angažman imala je u filmu Sofije Kopole (Sofia Coppola) “Negde” (Somewhere), potom je učestvovala u seriji kratkometražnih filmova, zajedno sa Džastinom Timberlejkom (Justin Timberlake), koji su promovisali njegovu modnu marku William Rast, a videli smo je i u spotu grupe Muse, za pesmu “Madness”. Ove godine, bila je deo filma “Abraham Linkoln: Ubica vampira” (Abraham Lincoln: Vampire hunter). Izgleda da malo toga može stati na put ovoj odlučnoj, temperamentnoj dami.


Aleksandra Duždević – Istinski hedonista. Zaljubljena u modu, jezike, umetnost, u svakom smislu! Film na dan, za dobro raspoloženje, dobra knjiga-lek svakoj boli! Srce ispunjeno ljubavlju obojeno crveno-belim bojama!

Comments