Proleće je pred vratima i za koji dan sve oko nas će biti zeleno! Dovoljno će biti da bacite pogled kroz prozor da se napunite energijom i optimizmom, jer parkovi, šetališta, bašte omiljenih kafea i izletišta čekaju na vas! Ali, da biste potpuno uživali u lepim danima koji su pred nama, neophodno je da se najpre oslobodite negativnih posledica jesenjih i zimskih dana.

Vreme je za veliko spremanje, spolja i iznutra!

Priuštite sebi lekovitu zelenu kuru!

Stručnjaci preporučuju da tokom dana unosimo najmanje dva litra tečnosti, ali obratite pažnju da su u tu količinu uračunati svi napici koje popijete tokom dana, te da 20% od tečnosti koja je potrebna organizmu dolazi iz hrane. Znači, uključite sokovnike, blendere i seckalice i prošetajte do pijace ili obližnje radnje sa voćem i povrćem gde vas čekaju sočni spanać, blitva i zelena salata, hrskavi brokoli, kelj i mladi grašak i mirisne jabuke i krastavac…Ovom eksplozijom minerala i vitamina očistićete organizam, izgubiti par kolograma i probuditi sva čula!

Vaše telo će vam biti zahvalno, ali će vaša koža morati da pričeka na rezultate, ukoliko joj ne pružite temeljno čišćenje, negu i hidrataciju uz pomoć preparata iz Eucerin®DermoPURIFYER linije – dokazanog borca protiv nečistoća, nedostatka vlažnosti kože i nastanka akni!

Eucerin Dermopurifyer linija Eucerin Dermo Purifyer linija   dubinsko čišćenje i totalna nega i hidratacija za savršen početak proleća!

Preparati iz ove linije su upravo ono što vam treba da kožu, koja je mesecima bila izložena negativnim uticajima i izgubila prirodan balans, efikasno i brzo učinite savršeno čistom i blistavom poput prvih dana proleća!

Eucerin®DermoPURIFYER dubinsko čišćenje:

Čišćenja, negu i hidrataciju kože neizostavno započnite Eucerin®DermoPURIFYER Piling gelom za čišćenje koji dubinski čisti pore uklanjajući nečistoće, a ne oštećuje kožu. Zahvaljujući mikro-česticama koje sadrži, Eucerin®DermoPURIFYER Piling gel uklanja izumrle ćelije sa površine kože, sužava pore, osvežava kožu i čini je mekom i nežnom. Preporuka stručnjaka je da se koristi jednom ili dva puta nedeljno.

Da bi ste što duže održali postignute rezultate i pojačali dejstvo dubinskog čišćenja, u svoju svakodnevnu rutinu uključite Eucerin®DermoPURIFYER Gel za čišćenje koji blago i efikasno uklanja prekomerni sebum, nečistoće i šminku. Ovaj gel postaće i vaš svakodnevni prijatelj u pripremi kože za odmor jer odlično uklanja i najupornije tragove šminke, deluje antibakterijski i ne sadrži sapune.

Nakon što ste upotrebom ova dva preparata temeljno očistili svoju kožu, osigurajte se i od čuvenog neželjenog sjaja T-zone i drugih problematičnih površina, Eucerin®DermoPURIFYER Tonikom. Ciljanim delovanjem sa 2% mlečne kiseline Eucerin®DermoPURIFYER Tonik čisti pore, blag je i ne isušuje kožu, deluje komedolički i nema uljane komponente.

Comments