Eucerin®DermoPURIFYER nega i hidratacija:

Najbolji saveznik dehidrirane kože, Eucerin®DermoPURIFYER komplementarna ili adjuvantna hidratantna krema SPF 30, specijalno je formulisana i klinički testirana da zadovolji potrebe kože koja je pod medikamentoznom terapijom akni. Takva koža je dehidrirana i potrebna joj je stalna zaštita od sunca, stoga sadrži SPF 30,i izuzetno hidrira. Pored toga reguliše produkciju sebuma i uz sve to deluje antibakterijski i sprečava eventulane upale koje svakako ne želimo. Definitivno će preporoditi vašu kožu!

Ukoliko vaša koža spade u tip masnih, dnevnu negu i hidrataciju pružiće vam Eucerin®DermoPURIFYER hidratantna krema, koja matira kožu i vidljivo poboljšava njen opšti izgled za četiri nedelje. Ova krema ne zatvara pore, ne sadrži uljane komponente i pafeme, pa je i odlična podloga za šminku. Pored toga, idealna je za smanjivanje zapaljenskih procesa, ublažavaje crvenila i smanjenje sebuma na koži, a daje tenu mat izgled.

Dan obavezno završite sa Eucerin®DermoPURIFYER Noćnom kremom zahvaljujući kojoj će se, dok vi spavate, vaša koža dubinski regenerisati, a rezultati će biti vidljivi već za tri nedelje! Ova krema ne zatvara pore, stimuliše regeneraciju kože, deluje komedolički, ne sadrži uljane komponente i predstavlja laganu U/V emulziju kao i svi preparati iz Eucerin® DermoPURIFYER linije.

Na kraju ne zaboravite da je pored toga što je dokazani borac protiv nečistoća i nedostatka vlažnosti kože, Eucerin®DermoPURIFYER linija, najbolji saveznik u borbi protiv ključnih uzroka nastanka akni. Uz redovnu upotrebu preparata iz ove linije, ovaj problem postaće prošlost. Do tog trenutka, ukoliko je vaša koža sklona aknama, u pomoć pozovite Eucerin®DermoPURIFYER Korektor za nečistu kožu lica koji smiruje kožu i osim kozmetičkog dejstva – prekrivanja bubuljica, deluje terapijski – isušuje akne i doprinosi njihovom nestanku.

SAVET PLUS: Zašto ovog proleća vaša koža ne bi izgledala bolje nego ikada kada je to lako i moguće!

Eucerin Dermopurifyer Koncentrat Eucerin Dermo Purifyer linija   dubinsko čišćenje i totalna nega i hidratacija za savršen početak proleća!

Uključite u svoju redovnu negu i dnevnu rutinu Eucerin®DermoPURIFYER koncentrat, veoma lagan serum koji koža brzo upija, a koji otvara i čisti pore i poboljšava izgled kože dajući tenu svežinu, ujednačenost i blistavost!

Eucerin®DermoPURIFYER koncentrat se koristi u kombinaciji sa dnevnim i noćnim kremama i kao prevencija nastanka akni. Naravno, kao i svi prepratai iz Eucerin®DermoPURIFYER linije, ni ovaj preparat ne sadrži konzervanse ni masne komponente.

Comments