Problem akni je rešen!

Eucerin® DermoPurifyer je prva linija preparata koja se bori protiv sva četiri ključna uzroka akni: povećane produkcije sebuma, hiperkeratinizacije (javlja se kao posledica povećanog broja keratinocita, koji zatvaraju folikul dlake, pa sebum ne može da izađe na površinu kože) i stvaranja komedona (otvorenih – crnih i zatvorenih – belih), kao i povećanog broja bakterija i zapaljenskih procesa koji usled toga nastaju.

I tu nije kraj dobrim vestima – potražite u apotekama poklon paket!

Uz kupljenu Eucerin®Dermo Purifyer hidratantnu kremu (50 ml) na poklon dobijate Eucerin®Dermo Purifyer gel za čišćenje lica (200 ml).

154 Eucerin® DermoPurifyer poklon paket

Eucerin® DermoPurifyer gel za čišćenje lica

Ono čega svakako treba da se pridržavate jeste da svaki dan prvo očistite kožu i uradite blagi piling, jer se time otpušavaju pore. U toku dana koži je potrebna hidratacija i zaštita od sunca, ali i preparat koji će apsorbovati višak sebuma i koži podariti mat izgled. Svakako ne zaboravite da pred spavanje očistite i tonirate kožu, kao i da nanesete kremu sa antibakterijskim efektom koji će delovati tokom noći.

Zvuči kao naporan raspored, ali uz pravi izbor preparata i efekte koje ćete brzo postići, osećaj zadovoljstva biće fantastičan. Zato, ne propustite ovu idealnu priliku da uz adekvatnu hidratantnu kremu dobijete na poklon gel za čišćenje koji je zaista neophodan u dnevnoj rutini nege masne kože.

Savet plus: Eucerin® DermoPurifyer korektor za nečistu kožu lica sadrži mlečnu i salicilnu kiselinu, a osim kozmetičkog dejstva – prekrivanja bubuljica, deluje i terapijski – isušuje akne i doprinosi njihovom nestanku. Preparat je veoma pogodan za brza rešenja i dokazano najbolji saveznik svih žena sa masnom kožom. Ovaj nezaobilazni akter svake kozmetičke torbice maksimalno će opravdati poverenje u ovu medicinsku kozmetiku i njenu efikasnost.

Proizvod Eucerin Korektor za nečistu kožu lica Eucerin® DermoPurifyer poklon paket

Proizvod : Eucerin® korektor za nečistu kožu lica

Comments