Pidžama trend, koji je prošlog proleća “zavladao” ulicama svetskih metropola pa i kod nas, nije nešto što nismo videli pre, ali za većinu nas – pa čak i one najveće i najhrabrije modne entuzijaste – predstavlja “neistraženu teritoriju”. Sve to izgleda super na manekenkama i u izlozima, ali pidžama prilagođena za društvene situacije koje nalažu da napustiš toplinu doma?!

Ako si tako razmišljala do sada i nisi se usuđivala da isprobaš ovaj zaista chic trend – tu smo da te ubedimo da je vreme da se upustiš u novu modnu avanturu! Zapravo, “čarobno rešenje” kada je pidžama trend u pitanju, se krije u materijalu od kog je ovaj komplet napravljen, kao i u kroju!

IMG 0806 Kako da nosiš pidžama trend i izgledaš chic!

Otkrivamo ti par saveta kako da u pidžami izgledaš apsolutno šik – tako da budeš spremna čak i za kancelariju:

Modeli od viskoze su idealni za jesen. Dakle, nemoj brkati pravu pidžamu, u kojoj spavaš, sa ovim trendom tj. komadima koji su zapravo kreirani da budu nošeni van kuće!

IMG 0824 Kako da nosiš pidžama trend i izgledaš chic!

Blo da se odlučiš samo za pantalone – donji deo – ili ceo komplet (naša preporuka), obavezno vodi računa da je reč o modelu koji prati liniju noge odnosno ima slim-kroj.

Mi predlažemo ovaj komplet brenda Twinset koji možeš pronaći u MiaMaya Fashion Concept store-u u Rajićeva shopping centru! 

Obrati pažnju i na obuću – a imaš dve opcije. Ukoliko si visoka, pidžama-pantalone možeš nositi i sa ravnim cipelama ili papučama, poput ovog Twinset modela sa mašnom od somota koje smo mi izabrali. S druge strane, ukoliko spadaš među niže devojke, obavezno izaberi cipele na štiklu kako bi izdužila figuru i noge.

IMG 0814 Kako da nosiš pidžama trend i izgledaš chic!

Propratni detalji su takođe važni. Zimi ti je naravno potreban i kaput, ali kako su pidžama trend komadi već sami po sebi široki i šarenog printa, obavezno izaberi kaput u tamnoj boji i nikako oversize model! Opredeli se za kaput koji prati liniju tela, a nama se posebno dopada detalj na leđima ovog Twinset modela!

IMG 0868 Kako da nosiš pidžama trend i izgledaš chic!

Ove zime, aksesoari od krzna zaista mogu dati ono nešto ekstra svakom autfitu, a uz ovu modnu kombinaciju, torba je taj detalj! Ovu Twinset torbu možeš nositi preko ramena ili u ruci, a posebno je interesantan dizajn koji kombinuje kožu i krzno!

IMG 0847 Kako da nosiš pidžama trend i izgledaš chic!

U koliko ti se dopao naš predlog i želiš da imaš neki (ili sve) od ovih Twinset komada, onda nikako ne propusti da posetiš MiaMaya fashion concept store u Rajićeva shopping centru. Takođe, kako bi na vreme bila upoznata sa svim novitetima i ponudom MiaMaya fashion concept store-a, ne zaboravi da pratiš njihov Facebook i Instagram profil! 

Total look: Twinset
Foto: Marija Timotijević
Stilista: Anja Plemić
Šminka: Nadica Lekić

Elena Erdeljanović

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Comments