Ovog petka, 9. jula, prisustvovali smo dolasku mladog Meseca, čiji će se efekti odraziti na nas u narednim danima. Novi Mesec dolazi nam dan nakon uzdizanja Merkura na najvišu tačku na jutarnjem nebu, a u ovom periodu svaki od horoskopskih znakova osetiće promene usled uticaja energije mladog Meseca. Mladi Mesec nalazi se na direktnoj liniji između Zemlje i Sunca, a on se svuda u svetu dešava u istom trenutku (iako u zavisnosti od vremenskih zona možemo reći da se dešava u različitim vremenima). Svaki od horoskopskih znakova nedvosmisleno će osetiti intenzivan uticaj mladog Meseca, a u nastavku saznajte koje vas uzbudljive promene očekuju tokom narednih nekoliko dana – u odnosu na vaš znak zodijaka. 

Ovan – očekuju vas novi počeci

Vi ste znak zodijaka koji uvek grabi prilike u životu, a mladi Mesec u znaku Raka uticaće na vas na polju privatnog, emotivnog života. Energija ovog mladog meseca usmeriće vas da se posvetite porodici ili vezi u kojoj ste, jer ste možda zaboravili značaj stabilnosti doma, koja vam je potrebnija nego što mislite.

Bik – unapredićete komunikacijske veštine

Vi ste poznati kao znak koji se sporije odlučuje da podeli svoje mišljenje sa drugima, ali ovog jula mlad Mesec će vam dati poletnu energiju da se izrazite i podelite svoje ideje na intuitivan način. Iskoristite ovu priliku, ne budite stidljivi i podelite ono što imate da kažete, jer ljude iz vašeg bliskog okruženja zaista zanima vaše mišljenje.

Blizanci – vaše finansije će napredovati

Vaša druga kuća, zadužena za novac i materijalni posed, biće naglašena energijom mladog meseca na najbolji mogući način, a doneće vam i nove poslovne početke koji obećavaju pozitivne rezultate. Iako ste možda pod uticajem prethodne eklipse osetili novčane gubitke, ove finansijske pogodnosti su tu da ostanu.

Rak – transformacije na ličnom nivou

Vaša sezona je stigla, a vladar vašeg znaka prolazi kroz vašu prvu kuću, u pratnji Sunca. Ovo na vas veoma pozitivno utiče, i doživljavate intenzivan unutrašnji rast i razvoj, tako da je vreme da se posvetite sebi i oberučke prihvatite promene koje vam se dešavaju.

Lav – vaš unutrašnji rad na sebi će biti istaknut

Ovog meseca naporno ste radili na sebi i na svojoj emotivnoj vezi sa partnerom, ali mlad Mesec u Raku koji dolazi baciće svoj fokus isključivo na vas i vaš unutrašnji svet. Vreme je da sebe i svoje potrebe stavite na prvo mesto, i da pružite sebi zasluženi odmor.

Devica – obnovićete stara prijateljstva

Mesec u Raku će uticati na vaše prijateljske konekcije i daće vam energiju da se opustite i budete otvoreni za kreiranje novih poznanstava. Takođe, ovo je idealan period za vas u kojem biste mogli ponovo da se rekonektujete sa nekim starim prijateljima, jer će vam ova prijateljstva doneti iskrenu povezanost i ljubav.

Comments