Nedostaje nam Stranger Things, sa svojom nostalgičnom estetikom osamdesetih, čudovištima iz drugih univerzuma, misterijom i decom-junacima koji uvek uspeju sve da razreše. Bilo da vam se serija dopada ili ne, ne možete da poreknete da ima odličnu estetiku.

Jedva čekamo da izađe četvrta sezona ove serije i imamo dobre vesti – objavljen je datum kada će serija napokon moći da se odgleda na Netflixu. Zato, odgovaramo na sva pitanja koja bi vas mogla zanimati o četvrtoj sezoni serije Stranger Things.

Kada će sezona biti objavljena?

Odgovor na ovo pitanje je ono što nas sve najviše zanima. Netflix je 6. novembra prošle godine objavio teaser u kom saznajemo da će nova sezona biti objavljena na leto 2022. godine. A onda 17. februara saznajemo da nova sezona neće biti odjednom objaviti svih 10 epizoda, kao što je to dosad bio slučaj, već će biti podeljena na dva dela.

Prvih pet epizoda ćemo imati prilike da odgledamo od 27. maja, a drugih pet od 1. jula.

Televizijski producenti serije, braća Duffer, smatraju da je ovo sezona u koju je najviše uloženo: preko 800 stranica scenarija, dve godine snimanja, hiljade vizuelnih efekata… Ipak, ovo je sezona kojom se najviše ponose i u potpunosti su zadovoljni kako je ispala.

Ko će glumiti u novoj sezoni?

Ekipa glumaca će manje-više ostati ista. U novoj sezoni će glumiti Millie Bobby Brown (Eleven), Finn Wolfhard (Mike), Gaten Matarazzo (Dustin), Caleb McLaughlin (Lucas), Noah Schnapp (Will), Sadie Sink (Max), Natalia Dyer (Nancy), Charlie Heaton (Jonathan), Joe Keery (Steve), Maya Hawke (Robin), Winona Ryder (Joyce Byers) and David Harbour (Jim Hopper) i Priah Ferguson (Erica).

Comments