Šta sve možemo očekivati od nove sezone?

Kao što možemo videti, u glumačkoj ekipi se pojavljuje i David Harbour – Jim Hopper koji je “preminuo” na kraju treće sezone. Izgleda da to, ipak, nije slučaj. teaseru se Jim pojavljuje na izgradnji pruge u snežnoj Rusiji zajedno sa zatvorenicima.

Takođe, prema teaserima možemo videti da, iako je zatvoren prolaz između našeg sveta i Upside Downa, postoji nešto mračno, što sve objedinjuje. Definitivno nije gotovo sa čudovištima i onostranim pojavama.

Nije mnogo otkrivano o čemu će se raditi u novoj sezoni, ali se najavljuje da će po kavalitetu biti bolja od svih prethodnih sezona do sada. Na novu sezonu se dugo čekalo – delom zbog pandemije, a delom što su svi hteli da naprave zaista dobru sezonu koja će oduševiti gledaoce.

Otkriveno je da će četvrti nastavak serije biti smešten u 1986. godinu, 6 meseci nakon velikog finala prethodne sezone. Grad Hawkins je razrušen i protagonisti serije po prvi put nisu zajedno, već razdvojeni prolaze kroz sve poteškoće koje zadaje srednja škola, a i mračni univerzum Upside Down.

Još jedna stvar koja nam je poznata jeste da je najavljena i peta sezona serije Stranger Things, koja će ujedno biti i poslednja. U četvrtoj sezoni se očekuje veliki zaplet, koji će se tek u poslednjoj sezoni razrešiti, pa će se ovaj svet u potpunosti razdvojiti od, takozvanog, obrnutog sveta.

Iako još nije objavljen zvanični trejler za novu sezonu, možete pogledati tizere i videti šta sve očekuje naše omiljene junake.

Naslovna fotografija: instagram.com/strangerthingstv

Jovana Petković

Comments