Glumica Shay Mitchell možda je najpoznatija po svojoj ulozi u kultnoj seriji Pretty Little Liars, ali istakla se i u serijama You i Dollface. Pored njenog talenta, Shay Mitchell pamtimo i po njenoj vedroj ličnosti, smislu za humor i prepoznatljivim beauty lookovima – koji su gotovo uvek on point. Shay zna kako da iznese sve od opuštenih autfita do glamuroznih stajlinga na crvenom tepihu, a uživa i u eksperimentisanju sa frizurama i makeup lookovima. U nastavku vam otkrivamo zašto je Shay naša nova beauty inspiracija i delimo sa vama njene beauty lookove koji su naši favoriti.

Ne plaši se ekstremne promene frizure

Shay je postala prepoznatljiva po svojoj bujnoj, dugoj kosi sa nežnim balayage prelazom, a zatim je odlučila da u potpunosti promeni svoj imidž i moramo priznati – odlično joj pristaje! Shay podjednako dobro izgleda sa messy bob frizurom i kratkim šiškama, kao i sa dugom kosom bez šiški, a najbolje u svemu tome je njena neustrašivost u pogledu promene. Takođe, spremnost na estetsku promenu jedna je od odlika posvećenih glumica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ash K Holm (@ash_kholm)

Shay je kraljica nude i natural lookova

Shay odlično zna koji makeup lookovi joj najbolje pristaju, a često se odlučuje za natural – koji je pogodan za sve prilike. Ona zna kako da naglasi svoje prirodne crte lica i uživa u svom izgledu, ali se ponekad ne plaši ni upadljivijih beauty lookova. Shay uvek ima savršeno konturisan i blendiran ten, a njen omiljeni ruž za usne je mat, neutralni ruž u prirodnoj boji usana. Ovaj look je naša večita inspiracija, jer sa njim možemo otići i na posao, i pravo posle posla u večernji izlazak!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shay Mitchell (@shaymitchell)

Comments