Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Evo zašto ne smete propustiti Digital Day

Evo zašto ne smete propustiti Digital Day

IAB Srbija, asocijacija za podršku razvoju digitalnog i interaktivnog marketinga u Srbiji, 7. maja u Domu omladine Beograda organizuje godišnju konferenciju Digital Day 2014, koja za cilj ima edukovanje stručne javnosti o najnovijim trendovima u sferi digitalnog oglašavanja. Na četvrtom po redu Digital Day-u, posetioci će biti u prilici da čuju izlaganja uglednih svetskih stručnjaka iz oblasti digitalnog i interaktivnog marketinga, koji su svoje znanje i iskustvo sticali na naprednijim tržištima.

Dd2014 NSS slika1 Evo zašto ne smete propustiti Digital Day

Glavna tema ovogodišnje konferencije je „Povezani u pokretu” (Connected in Motion) i predstavlja spoj mobilnog marketinga i sve popularnijih društvenih mreža. Trendovi u konzumiranju i razmeni digitalnih sadržaja govore da se danas najveći deo komunikacije odvija preko društvenih mreža i to ne više, kao što je to nekada bio slučaj, sa desktop i laptop računara, nego sa pametnih telefona i tablet uređaja. Savremeni potrošač izložen je ogromnoj količini informacija i podataka, od kojih će samo one najzanimljivije i najznačajnije „uhvatiti” njegovu pažnju. S obzirom na to da se pažnja potrošača sve više pomera ka ekranima koji se drže u ruci, za očekivati je da će kompanije u budućnosti posvećivati više pažnje mobilnim kanalima, a kako prodaja mobilnih uređaja raste iz dana u dan, oglašivači neće imati drugog izbora nego da „sastanak sa potrošačima” zakažu na njima omiljenim uređajima.

networking Evo zašto ne smete propustiti Digital Day

Mobilni uređaji povezuju digitalne i fizičke svetove i otvaraju brendovima put za nove marketinške pristupe zahvaljujući kojima će uticati na potrošače i navesti ih da se angažuju. Komunikacija putem novih medija predstavlja veliki izazov za marketinške stručnjake, kome su dorasli jedino oni koji se neprekidno usavršavaju i prate trendove. Ukoliko kompanije žele da njihovi brendovi opstanu i da se razvijaju u novom mobilnom digitalnom dobu, one će morati da kreiraju kreativne i inovativne onlajn kampanje koje će navesti potrošače u pokretu da razmenjuju njihove digitalne sadržaje.

rupert slade Evo zašto ne smete propustiti Digital Day

Predavači koji su do sada potvrdili svoje prisustvo na ovoj stručnoj konferenciji su Ionel Naftanaila, menadžer projekata u IAB Europe, zatim veteran digitalnog marketinga Rupert Slejd, jedan od lidera agencije PhD Worldwide za Centralno-Istočnu Evropu, koji je pre dve godine svojom prezentacijom oduševio posetioce Digital Day-a 2012, Emil Pavlovski, direktor metodologije kompanije Gemius u Poljskoj i Calin Rotarus, jedan od najiskusnijih stručnjaka digitalnog oglašavanja u Rumuniji, dok će Akoš Sabo, šef Sektora poslovnog razvoja i prodaje digitalnih oglasa mađarske digitalne agencije Adaptive Media, govoriti o temama iz oblasti sve popularnijeg mobilnog marketinga.

dd13 prez1 Evo zašto ne smete propustiti Digital Day

Pored ovih vrsnih predavača, u dva stručna panela tokom konferencije će učestvovati – Ioana Anesku, izvršna direktorka IAB Rumunija i članica borda IAB Europe, Endre Šomođi, izvršni direktor IAB Mađarska, Timotej Gala, direktor kompanije Httpool za Centralnu i Istočnu Evropu i nosilac inicijative za osnivanje IAB Slovenija, Emeše Balatoni, rukovodilac prodaje digitalnih usluga medijske kompanije Sanoma Media u Mađarskoj, zatim Maja Magdalenić iz kompanije Google i mnogi drugi.

networking 2 Evo zašto ne smete propustiti Digital Day

Ulaznice za Digital Day 2014 mogu da se poruče putem onlajn prijave na sajtu IAB Serbia. Blagovremenom registracijom ćete obezbediti povoljniju cenu ulaznice i osigurati svoje mesto i priliku da čujete pomenute eksperte digitalnih komunikacija.

Editors choice