#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Eximia HR77: Uređaj za učvršćivanje kože i mršavljenje

Eximia HR77: Uređaj za učvršćivanje kože i mršavljenje

Konačno i u Srbiji. Dođite i posetite nas na sajmu lepote “dodir Pariza”, gde ćete  upoznati prvi full body neinvazivni uređaj sve u jednom na svetu.

Eximia HR77 je uređaj koji omogućuje lokalizirano smanjenje volumena masnih  naslaga (liporedukciju) i celulita te potpuni lifting tela na neinvazivan način bez hirurških zahvata. Namenjen je učvršćivanju kože (toningu) i mršavljenju.

Uređaj koristi međunarodno patentirane tehnologije Laserporacija i Radiolift koje dokazano donose najbolje rezultate na području neinvazivne liporedukcije i oblikovanja tela i zbog čega hirurški zahvati kao što je liposukcija nisu potrebni.

Eximia HR77 Eximia HR77: Uređaj za učvršćivanje kože i mršavljenje

Patentirana tehnologija Laserporacija 

Laserporacija je tehnologija koja kombinuje elektroporaciju i zračenje sa infracrvenim laserom niskog intenziteta. Posebna glava za Laserporaciju prenosi elektroporacijske impulse i ujedno sa tri laserske zrake stalno svetli i nežno greje obrađeno mesto. Zagrevanje tkiva stimuliše fibroblaste stanice koje proizvode kolagen i elastin. Kolagen je neophodan za čvrstoću kožnog tkiva, a elastin povećava njegovu elastičnost čime omogućava bolji izgled kože. Laserska rasveta također deluje i na receptore mitohondrija u masnim stanicama što podstiče razgradnju triglicerida u masne kiseline, glicerol i vodu. Rasveta i elektroporacijski impulsi takođe i kratkotrajno povećavaju propusnost staničnih membrana stvaranjem mikroskopskih pora, a time i medicinski dokazano potiču promicanje tekuće masti u međustanični prostor. Iz međustaničnog prostora ih iz samog tkiva ispere limfni sastav. Stanični metabolizam i katabolizam može se ubrzati specifičnim aktivnim sastojcima u obliku kreme koja se primenjuje na koži i odatle prolazi kroz masno tkivo. Posebna glava tehnologijom Laserporacije tako omogućuje lokalizirano smanjenje masnih naslaga.

Laserporacija Eximia HR77: Uređaj za učvršćivanje kože i mršavljenje

Patentirana tehnologija Radiolift HR-MAG 

Posebna glava tehnologijom Radiolift omogućava endodermnu mehaničku (pneumatsku) masažu u kombinaciji sa monopolarnim radiofrekvencijskim talasima i magnetskim kliznim valjcima.

Endodermna masaža je slična klasičnoj ručnoj masaži, s tim što je njeno djelovanje više dubinsko i ravnomerno, a pre svega koristi se mnogo učinkovitijom četrifaznom tehnikom masaže. Četrifazna tehnika uz povremenu kompresiju i prolazne pauze uključuje i vakuumsko usisavanje kože koje odvaja kožu od potkožnog tkiva i time  stvara kožnu boru, što učinkovitije proširuje kapilare, ubrzava cirkulaciju i oksigenaciju. Ujedno i stimuliše delovanje limfe, koja omogućava drenažu otpadnih tvari iz unutarstaničnog prostora.

Radiolift HR MAG Eximia HR77: Uređaj za učvršćivanje kože i mršavljenje

Radiolift mini HR-Multipolar

Posebna manja glava emitiranjem multipolarnih radiofrekvencijskih talasa ima cilj da poboljša čvrstoću kože, poveća cirkulaciju krvi i pomiče oksigenaciju u manje pristupačne djelove lica. Na mladom tkivu imaju multipolarni radiofrekvencijski talasi regenerativni učinak, jer stimulišu fibroblaste koji proizvode kolagen i elastin. Na zrelijem tkivu može delovati više lokalizirano i uzrokovati stezanje kolagenih vlakana, što jača tkivo i površinu kože čini lepšom. Učvršćivanje kože pomaže kod uklanjanja strija i staračkih bora.

Mikrodermoabrazija

Na raspolaganju imamo glavu za mikrodermoabraziju (dijamantni piling), koja ima u prilogu umetke različitih veličina, što omogućuje obradu kože na svim delovima tela.

Mikrodermoabrazija je jednostavan kozmetički postupak koji omogućuje postupnu i kontroliranu eksfoliaciju (uklanjanje mrtvih kožnih stanica) odnosno ljuštenje kožnog epidermisa, zbog čega koža izgleda više mladalačka, sveža i glatka. Takođe je pogodna i za uklanjanje nepravilnosti kože uzrokovane preteranim izlaganjem suncu, plitkih ožiljaka posle akni, proširenih pora, bora i manjih promena pigmentacije.

Program Eximia MyTouch 

Stručno osoblje će kod preoblikovanja vašeg tela uređajima Eximia za postizanje ciljeva upotrebljavati različite tehnologije koje su proučavali i razvijali naučnici širom sveta i koje su se pokazale kao najučinkovitije u uklanjanju telesnih nedostataka.

Programski paket Eximia MyTouch je novi profesionalni alat za procenu i dijagnozu estetskih nedostataka tela. Koristeći Eximia MyTouch izradićemo vam ličnu kartoteku i kompjuterski prikaz vaše figure u tri dimenzije, a svi podaci biće spremljeni na vašoj ličnoj magnetnoj kartici. Na izrađenom kompjuterskom modelu možemo vam unapred prikazati simulaciju rezultata postupnog oblikovanja tela i mogućnosti stvarnog poboljšanja vaše figure.

Sve ruke od Eximia HR77 Eximia HR77: Uređaj za učvršćivanje kože i mršavljenje

Za koga je Eximia HR77 pravi izbor?

Za sve koji:

žele poboljšati svoj izgled

žele smršati i učvrstiti svoju kožu

žele oblikovati telo neinvazivnim, sigurnim i bezbolnim zahvatom

žele vidljive rezultate već nakon prvog tretmana

žele nehiruršku liporedukciju i potpuni body lifting

žele smanjiti veličinu stomaka, bokova, bedara i stražnjice te ukloniti celulit

lepote ne povezuju samo sa medicinskim zahvatima

veruju da briga o sebi uključuje blagostanje i opuštanje

su svesni da zdravo telo zahteva redovnu vežbu i uravnoteženu ishranu.

Editors choice