Konačno i u Srbiji. Dođite i posetite nas na sajmu lepote “dodir Pariza”, gde ćete  upoznati prvi full body neinvazivni uređaj sve u jednom na svetu.

Eximia HR77 je uređaj koji omogućuje lokalizirano smanjenje volumena masnih  naslaga (liporedukciju) i celulita te potpuni lifting tela na neinvazivan način bez hirurških zahvata. Namenjen je učvršćivanju kože (toningu) i mršavljenju.

Uređaj koristi međunarodno patentirane tehnologije Laserporacija i Radiolift koje dokazano donose najbolje rezultate na području neinvazivne liporedukcije i oblikovanja tela i zbog čega hirurški zahvati kao što je liposukcija nisu potrebni.

Eximia HR77 Eximia HR77: Uređaj za učvršćivanje kože i mršavljenje

Patentirana tehnologija Laserporacija 

Laserporacija je tehnologija koja kombinuje elektroporaciju i zračenje sa infracrvenim laserom niskog intenziteta. Posebna glava za Laserporaciju prenosi elektroporacijske impulse i ujedno sa tri laserske zrake stalno svetli i nežno greje obrađeno mesto. Zagrevanje tkiva stimuliše fibroblaste stanice koje proizvode kolagen i elastin. Kolagen je neophodan za čvrstoću kožnog tkiva, a elastin povećava njegovu elastičnost čime omogućava bolji izgled kože. Laserska rasveta također deluje i na receptore mitohondrija u masnim stanicama što podstiče razgradnju triglicerida u masne kiseline, glicerol i vodu. Rasveta i elektroporacijski impulsi takođe i kratkotrajno povećavaju propusnost staničnih membrana stvaranjem mikroskopskih pora, a time i medicinski dokazano potiču promicanje tekuće masti u međustanični prostor. Iz međustaničnog prostora ih iz samog tkiva ispere limfni sastav. Stanični metabolizam i katabolizam može se ubrzati specifičnim aktivnim sastojcima u obliku kreme koja se primenjuje na koži i odatle prolazi kroz masno tkivo. Posebna glava tehnologijom Laserporacije tako omogućuje lokalizirano smanjenje masnih naslaga.

Laserporacija Eximia HR77: Uređaj za učvršćivanje kože i mršavljenje

Patentirana tehnologija Radiolift HR-MAG 

Posebna glava tehnologijom Radiolift omogućava endodermnu mehaničku (pneumatsku) masažu u kombinaciji sa monopolarnim radiofrekvencijskim talasima i magnetskim kliznim valjcima.

Endodermna masaža je slična klasičnoj ručnoj masaži, s tim što je njeno djelovanje više dubinsko i ravnomerno, a pre svega koristi se mnogo učinkovitijom četrifaznom tehnikom masaže. Četrifazna tehnika uz povremenu kompresiju i prolazne pauze uključuje i vakuumsko usisavanje kože koje odvaja kožu od potkožnog tkiva i time  stvara kožnu boru, što učinkovitije proširuje kapilare, ubrzava cirkulaciju i oksigenaciju. Ujedno i stimuliše delovanje limfe, koja omogućava drenažu otpadnih tvari iz unutarstaničnog prostora.

Radiolift HR MAG Eximia HR77: Uređaj za učvršćivanje kože i mršavljenje

Radiolift mini HR-Multipolar

Posebna manja glava emitiranjem multipolarnih radiofrekvencijskih talasa ima cilj da poboljša čvrstoću kože, poveća cirkulaciju krvi i pomiče oksigenaciju u manje pristupačne djelove lica. Na mladom tkivu imaju multipolarni radiofrekvencijski talasi regenerativni učinak, jer stimulišu fibroblaste koji proizvode kolagen i elastin. Na zrelijem tkivu može delovati više lokalizirano i uzrokovati stezanje kolagenih vlakana, što jača tkivo i površinu kože čini lepšom. Učvršćivanje kože pomaže kod uklanjanja strija i staračkih bora.

Mikrodermoabrazija

Na raspolaganju imamo glavu za mikrodermoabraziju (dijamantni piling), koja ima u prilogu umetke različitih veličina, što omogućuje obradu kože na svim delovima tela.

Mikrodermoabrazija je jednostavan kozmetički postupak koji omogućuje postupnu i kontroliranu eksfoliaciju (uklanjanje mrtvih kožnih stanica) odnosno ljuštenje kožnog epidermisa, zbog čega koža izgleda više mladalačka, sveža i glatka. Takođe je pogodna i za uklanjanje nepravilnosti kože uzrokovane preteranim izlaganjem suncu, plitkih ožiljaka posle akni, proširenih pora, bora i manjih promena pigmentacije.

Program Eximia MyTouch 

Stručno osoblje će kod preoblikovanja vašeg tela uređajima Eximia za postizanje ciljeva upotrebljavati različite tehnologije koje su proučavali i razvijali naučnici širom sveta i koje su se pokazale kao najučinkovitije u uklanjanju telesnih nedostataka.

Programski paket Eximia MyTouch je novi profesionalni alat za procenu i dijagnozu estetskih nedostataka tela. Koristeći Eximia MyTouch izradićemo vam ličnu kartoteku i kompjuterski prikaz vaše figure u tri dimenzije, a svi podaci biće spremljeni na vašoj ličnoj magnetnoj kartici. Na izrađenom kompjuterskom modelu možemo vam unapred prikazati simulaciju rezultata postupnog oblikovanja tela i mogućnosti stvarnog poboljšanja vaše figure.

Sve ruke od Eximia HR77 Eximia HR77: Uređaj za učvršćivanje kože i mršavljenje

Za koga je Eximia HR77 pravi izbor?

Za sve koji:

žele poboljšati svoj izgled

žele smršati i učvrstiti svoju kožu

žele oblikovati telo neinvazivnim, sigurnim i bezbolnim zahvatom

žele vidljive rezultate već nakon prvog tretmana

žele nehiruršku liporedukciju i potpuni body lifting

žele smanjiti veličinu stomaka, bokova, bedara i stražnjice te ukloniti celulit

lepote ne povezuju samo sa medicinskim zahvatima

veruju da briga o sebi uključuje blagostanje i opuštanje

su svesni da zdravo telo zahteva redovnu vežbu i uravnoteženu ishranu.

Comments