Explore Your Career je događaj namenjen studentima završnih godina ili, ipak, onima koji su završili fakultet, ali imaju afinitet i želju da se profesionalno usavrše kroz program stručnih praksi u inostranstvu.

Global Talent program nudi širok portofolio praksi u različitim poljima rada gde, pored profesionalnih veština, stavlja fokus i na ličnom razvoju pojedinca. Stečeno iskustvo na ovom programu ističe naše studente na tržištu rada i otvara im mogućnost da napuste svoju zonu komfora.

GT dogadaj slik za sajt Explore Your Career – reci DA profesionalnoj praksi u inostranstvu!

Na ovom događaju postoji prilika da se sazna sve o stručnom usavršavanju u inostranstvu, o tome kako izgleda proces selekcije, kada može da se pođe na praksu i svim mogućnostima koje postoje.

Pojedini od govornika biće praktikanti – nekadašnji studenti koji su prošli kroz Global Talent program koji će govoriti o svom iskustvu.

Mesto i vreme održavanja Explore Your Career događaja: Resavska 13-15 Privredna komora Srbije, 21. mart 18-20h

Prijave za događaj se nalaze na ovom linku.

Za dodatne informacije zaprati Aiesec na njhovom Instagram profilu.

O AIESEC-u:

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

Comments