Yvan Rodic je Face Hunter.  Zapravo njegovo zanimanje je fotografisanje odevnih kombinacija (pretežno) devojaka na ulicama širom sveta. Ovaj švajcarski fotograf, sem na ulicama, fotografiše devojke i po modnim i kulturnim događajima. U februaru 2006. godine prikazao je svoje rezultate i u online formatu, i tako doprineo uspehu brendova kao što su Esprit , Armani  i mnogi drugi.

Ali to nije sve. On je napisao  i knjiguFacehunter, a upravo večeras je promocija njegove druge knjige na koju ste i vi pozvani, a održaće se u Mixer House-u sa početkom u 19 časova.

Knjiga predstavlja njegov turistički dnevnik koji obuhvata fotografije iz više od 30 gradova koje je obišao tokom jedne godine. Event se nalazi na ovom linku pa pogledajte, i svratite, biće zabavno, veselo, šareno i neobično.

Mi smo izdvojili par njegovih fotografija, a ostale možete pogledati ovde ili ovde.

devojka u cvetnom mantilu 5 Face Hunter: Yvan Rodic u Beogradu

Moda i stil

Devojka u žutim gaćicama 8 Face Hunter: Yvan Rodic u Beogradu

Eh, taj neon

devojka sa šeširom gleda u mobilni 2  Face Hunter: Yvan Rodic u Beogradu

Street Style

Izvori: www.armradio.am


Sonja Savović za sebe kaže da se ne utapa u masu. Voli New York, žurke, momke i teretanu. Mrzi neuspehe, ali kaže da su oni samo jedna stepenica do uspeha. Ne sudite jој na prvi pogled, jer je to iskrivljena slika.

Comments