Dajte ženi knjigu i osvojiće ceo svet – eto naše nove mantre! Među knjigama koje nam mogu pomoći da osvojimo svet nalaze se i dve knjige u izdanju edukativnog centra “Finesa”. U pitanju su knjige “Pronađite svoj balans” Brajana Trejsija i Kristine Stajn i “Blog dok si rek’o blog” Aleksandra Stanojevića.

Knjiga “Pronađite svoj balans” pisana je sa ciljem da se svim njenim čitaocima ponude praktični i provereni koraci koje mogu preuzeti odmah, a koji će im pomoći da razjasne svoje prioritete, pojednostave svoj život i ostvare sva svoja nadanja i snove. Tek kada budete delali iz svog unutrašnjeg balansa, uživaćete u nepokolebljivoj samouverenosti i samopouzdanju. Ostvarićete potpuni balans između svojih ličnih i profesionalnih ambicija i znaćete da činite sve da vam svaki dan bude vredan. Kada odaberete da živite iz svog unutrašnjeg balansa – u harmoniji sa svojim vrednostima, vizijom, svrhom, ciljevima i prioritetima – odabraćete da živite život bez kajanja. Baš zato je ova sjajna knjiga, prepuna divnih ideja vrhunskog autora Brajana Trejsija i njegove kćerke Kristine, jedna od onih koje nikako ne smete izostaviti iz svoje biblioteke!

giveaway 1 1 Facebook giveaway: Osvoji knjige koje će promeniti tvoj pogled na svet!

A tu je i još jedna praktična knjiga – “Blog dok si rek’o blog” Aleksandra Stanojevića! Ovaj autor vam otkriva kako da sami napravite blog iako ništa ne znate o tome. Najbolje od svega je da vam nije vam potrebna pomoć i ne morate znati apsolutno ništa o programiranju. Kroz 350 jednostavnih ilustracija ovaj vodič će vas brzo i lako dovesti do željenog cilja – vašeg prvog VEB SAJTA. Pratite uputstva, naučite još po nešto o ovoj ekspanzivnoj pojavi i nemojte čekati – blogujte!

Vreme je da ovim sjajnim knjigama obradujemo i naše verne čitateljke! Delimo 3×2 knjige, a sve što treba da uradite je da:

1. lajkujete Facebook profil Wannabe Magazine-a,

2. lajkujete Facebook profil Finesa – edukativni centar,

3. u komentaru ispod ovog posta na Facebook stranici Wannabe Magazine-a tagujete tri prijateljice kojima biste poklonile neku od ovih knjiga i napišete zbog čega baš vi treba da ih osvojite.

Giveaway traje od 21. do 28. februara, dok će dobitnici ovih sjajnih knjiga biti objavljeni 28. februara.

NAPOMENA: Giveaway važi samo za teritoriju Republike Srbije! Dobitnici nagrada će knjige moći da preuzmu u redakciji Wannabe Magazine-a u Beogradu!

Comments