“Fame Music” je jedinstvena muzička platforma koja i profesionalnim i neafirmisanim umetnicima pruža jednaku šansu da svoju muziku predstave globalno. Istovremeno, ovo je prilika da ove autore čuje publika širom sveta, ali i sponzori i producenti, skauti i menadžeri na internacionalnom nivou.

“Fame Music” u saradnji sa SAE Institutom Beograd i RTV Pink kreće u potragu za muzičkim talentima u usponu širom Balkana. Pobednici će učestvovati i na svetskom “Fame Music” takmičenju.

“Fame Music” takmičenje počinje 13. septembra 2013, a proglašenje pobednika biće održano 18. oktobra 2013. Tri najbolje plasirana takmičara osvojiće vredne nagrade i međunarodnu profesionalnu podršku:

PRVA NAGRADA:

Puna školarina za studije na smeru za Audio produkcija na SAE Institutu u Beogradu u vrednosti od 10,000 evra (belgrade.sae.edu)

Novčana nagrada u iznosu od 1,000 evra

Profesionalno snimanje materijala na SAE Institutu u Beogradu

Promocija na sajtu www.famemusic.com i na Facebook mreži

DRUGA NAGRADA:

Novčana nagrada u iznosu od 500 evra

Kurs “Electronic Music Production” u vrednosti od 499 evra

Profesionalno snimanje materijala na SAE Institutu u Beogradu

TREĆA NAGRADA:

Novčana nagrada u iznosu od 250 evra

Profesionalni profil za bend ili izvođača

Spremne su i atraktivne nagrade i za najaktivnije glasače, poput dve karte za EXIT festival i sto zanimljivih SAE majica.

300x600 Fame Music

“Fame Music”, koju je osnovao Romi Havat (Romy Hawatt), izvršni direktor SAE grupe, ima za cilj da kroz jedinstvenu internacionalnu platformu poveže umetnike, fanove i industriju. Ovo je potpuno besplatan način da se na jednom mestu i sa mnogo manje napora talentovani ljudi iz sveta muzike predstave svojim obožavaocima, ali i muzičkoj industriji uopšte i steknu priliku za pokretanje svoje karijere.

Koncept “Fame Music platform” je jednostavan ali moćan. Muzičari i bendovi kreiraju svoju veb stranicu, šalju svoje pesme ili video snimke, promovišu se i komuniciraju sa svojim obožavaocima kroz najpopularnije socijalne mreže kao što su Facebook i Twitter. Lokalni i međunarodni učesnici se takmiče “onlajn” a pobeđuje takmičar sa najvećim brojem osvojenih glasova publike. “Fame Music” platforma pruža šansu takmičarima da postanu nova “zvezda u usponu”, a pobednici učestvuju i na svetskom “Fame Music” takmičenju.

“Fame Music” je deo Fame Group, platforme koja ima za cilj spajanje i povezivanje različitih kreativnih zajednica

Comments