Ako ste imali tu sreću da ste sa prijateljima konačno napravili dogovor oko dočeka Nove godine, kupili ste savršenu haljinu i udobne cipele, i preostaje vam samo da zakažete termin za manikir i spremni ste! Imali ste i tu sreću da je jedan termin slobodan, ali je potrebno da unapred dostavite fotografiju kakav to manikir želite jer i sami znate da su krajem godine svi u gužvi.

Manično listate po društvenim mrežama, jer želite nešto autentično i zanimljivo, konačno, na pravom ste mestu, jer mi danas predlažemo čak 7 manikira idealnih za doček 2023.

All black

Znate i sami da je u momentima kada ne znate šta da obučete, kakvu senku da stavite ili koju boju da namažete na nokte, uvek najbolje da idete linijom manjeg otpora i izaberete nešto što je provereno. To je, naravno, crna boja. Crni manikir je elegantan, uredan i uklapa se uz baš sve autfite, pa ako baš ne znate kakve nokte želite, izaberite crne!

Gold frenč

Ako želite minimalizam, a opet nešto malo drugačije, izaberite zlatnu varijantu. Za frenč je uvek pravi trenutak, a njegovu boju kombinujte sa godišnjim dobima ili proslavama na koje idete!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bryony Howell (@gelsbybry)

Pročitajte i ovo: Da li nova TikTok tehnika “suvog” čišćenja kože zaista radi?

Kamuflažni gel

Možda ste osoba koja voli potpuno neutralne nokte i uvek bira kamuflažni, gradivni gel koji ojačava nokte. S obzirom na to da je vreme praznika, trenutak je da dodate malo čarolije i stavite minijaturne, zlatne folije. Možete da odredite jedan ili dva nokta ili čak stavite na svih deset, jer tokom praznika je sve dozovljeno!

Šljokice

Za smelije dame koje vole da eksperimentišu, izaberite jednu boju kao podlogu, a preko stavite šljokice. Više je više – i zbog toga – šljokice možete da stavite iako ste izabrali haljinu u toj varijanti. U potpunosti se prepustite atmosferi i uživajte!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @riyahtaylor

Pročitajte i ovo: Jednostavni trikovi za održavanje belih patika

Potpuno zlatni!

Ovaj manikir možete da kombinujete čak i uz zlatni frenč, a izgledaće savršeno!

Pink

U toku godine, uglavnom birate nude ili mat nokte, ali kad dođe decembar, postajete devojka od šljokica i cirkona. Obožavate tople tonove, a oni u kombinaciji sa Novom godinom su prvi izbor! Ipak, ako birate ovu nijansu sa šljokicama, odlučite se za nešto kraće nokte i, naravno, ne propustite da ih uparite sa senkom za oči!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anastasia (@nailjoyable)

Disco

Ako ste osoba od akcije, onda sigurno ne propuštate odlazak u klub! Uživate u večernjim izlascima i radujete se svakom vikendu! Pravi izbor za vas su dugi, hrom nokti u kombinaciji sa još sjaja i cirkona. Kao što je neko već rekao, tokom praznične euforije ne važi ono “manje je više”, već upravo “više je više”. Dozvolite sebi da preterate u svemu, jer kraj godine tome i služi! A onda u sledeću zakoračite sa osmehom jer iz prethodne nosite prelepe uspomene!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Abi Markey (@naileditbeauty)

Naslovna fotografija: instagram.com/kimberley_oates

Dragana Stojanović

Comments