4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Zašto na Instagramu svi govore o ovom beauty proizvodu?!

Od sada – nosite internet i na patikama!

Grafički dizajner Lumen Bigot (Lumen Bigott), dizajnirao je patike “Keds”, koje na sebi imaju logoe i aplikacije najpoznatijih veb sajtova i socijalnih mreža. Tako, na primer, sada na svojoj patikici možete nositi friend request, logo Vikipedije i Tvitera, ili šareni print Gugla. Da li su ljudi potpuno skrenuli s uma ili i dalje imaju živote van Interneta, ostaje da vidimo. Uostalom, ko je dao grafičkom dizajneru da pravi patike?!

 Fashion Bites – “društvene“ patike i crne venčanice

Sledeći korak: Home Page na donjem vešu!

Rent The Runway od sada izdaje i vintage!

Rent The Runway, projekat koji nudi na iznajmljivanje odeću sa modnih pista po razumnim cenama, svom asortimanu dodao je i vintidž modu. Znamo da mnoge od vas (a i nas!) žude za nekim od ovih komada. Na primer, Chanel vintage torbica košta 350 dolara po večeri, što je bitna razlika u odnosu na 6.150 dolara kada je kupite. Mislim, ne vi. Ni ja. Neka imaginarna srećnica.

Slika 212 Fashion Bites – “društvene“ patike i crne venčanice

Za ovu divotu 350 dolara i nije mnogo. Kad bismo ih imale...

Novi trendovi za buduće mlade!

U Njujorku je održana Nedelja mode posvećena budućim mladama. Dizajneri su nas prijatno iznenadili nekim novim krojevima. Theia je predstavila beli kombinezon, savršen za mlade koje žele da se prepuste ležernosti. Videli smo i mini haljine, seksi venčanice, venčanice sa ogrtačem, dok je Vera Wang predložila crnu haljinu. Svaka čast!

Slika 310 Fashion Bites – “društvene“ patike i crne venčanice

Može bilo koja od ove dve!

Tom Ford na malim ekranima!

Tom Ford je rešio da svoje fanove obraduje dokumentarcem koji se emituje u Americi ove nedelje. Film se bavi njegovim stvaralačkim procesima, ali i čudnim navikama i ličnom životu. Ja sam znala svašta o njemu, ali ne i činjenicu da se dnevno kupa najmanje tri puta! Ovo valjda vredi gledati. Mada, pravila ga je produkcijska kuća Opre Vinfri (Oprah Winfrey). Oh, Bože, ne opet!

Slika 49 Fashion Bites – “društvene“ patike i crne venčanice

Oh, ne, evo je Opra opet! Pa ode li u tu penziju više?!

Najskuplje pertle sveta

Da, pertle za cipele. Ako ste mislili da to nije modni detalj, grdno se varate. Kompanija Mr. Kennedy pravi pertle od 24-karatnog, čistog zlata. Cena, prava sitnica – 19.000 dolara! Nažalost, ne možete naručiti više od deset pari. Kakav bedak! No, ima i onih srebrnih, za samo 3.000 i možete da ih kupite trideset. Sjajna ponuda. Prva budala koja će ih kupiti još nije poznata.

Slika 58 Fashion Bites – “društvene“ patike i crne venčanice

Kao stvorene za hodanje... po oblacima.


Alitria Silva – Mala. Riđokosa. Psuje. Tvrdoglava je. Venama joj teku kofein i sladoled, a izdiše nikotin. Želi da penzioniše Anu Vintur. U svom ormanu želi Birkinku, Lagerfeldove kreacije i barem pola ormana Viktorije Bekam. U slobodno vreme kafeniše, izučava klasične nauke i starogrčki jezik, čita, piše poeziju, biva opsednuta Britanijom i pati za Hari Poter sagom. Facebook joj je na latinskom. Sanja da se uda za Gregorija Hausa.

Editors choice