Hot topics

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

Od sada – nosite internet i na patikama!

Grafički dizajner Lumen Bigot (Lumen Bigott), dizajnirao je patike “Keds”, koje na sebi imaju logoe i aplikacije najpoznatijih veb sajtova i socijalnih mreža. Tako, na primer, sada na svojoj patikici možete nositi friend request, logo Vikipedije i Tvitera, ili šareni print Gugla. Da li su ljudi potpuno skrenuli s uma ili i dalje imaju živote van Interneta, ostaje da vidimo. Uostalom, ko je dao grafičkom dizajneru da pravi patike?!

 Fashion Bites – “društvene“ patike i crne venčanice

Sledeći korak: Home Page na donjem vešu!

Rent The Runway od sada izdaje i vintage!

Rent The Runway, projekat koji nudi na iznajmljivanje odeću sa modnih pista po razumnim cenama, svom asortimanu dodao je i vintidž modu. Znamo da mnoge od vas (a i nas!) žude za nekim od ovih komada. Na primer, Chanel vintage torbica košta 350 dolara po večeri, što je bitna razlika u odnosu na 6.150 dolara kada je kupite. Mislim, ne vi. Ni ja. Neka imaginarna srećnica.

Slika 212 Fashion Bites – “društvene“ patike i crne venčanice

Za ovu divotu 350 dolara i nije mnogo. Kad bismo ih imale...

Novi trendovi za buduće mlade!

U Njujorku je održana Nedelja mode posvećena budućim mladama. Dizajneri su nas prijatno iznenadili nekim novim krojevima. Theia je predstavila beli kombinezon, savršen za mlade koje žele da se prepuste ležernosti. Videli smo i mini haljine, seksi venčanice, venčanice sa ogrtačem, dok je Vera Wang predložila crnu haljinu. Svaka čast!

Slika 310 Fashion Bites – “društvene“ patike i crne venčanice

Može bilo koja od ove dve!

Tom Ford na malim ekranima!

Tom Ford je rešio da svoje fanove obraduje dokumentarcem koji se emituje u Americi ove nedelje. Film se bavi njegovim stvaralačkim procesima, ali i čudnim navikama i ličnom životu. Ja sam znala svašta o njemu, ali ne i činjenicu da se dnevno kupa najmanje tri puta! Ovo valjda vredi gledati. Mada, pravila ga je produkcijska kuća Opre Vinfri (Oprah Winfrey). Oh, Bože, ne opet!

Slika 49 Fashion Bites – “društvene“ patike i crne venčanice

Oh, ne, evo je Opra opet! Pa ode li u tu penziju više?!

Najskuplje pertle sveta

Da, pertle za cipele. Ako ste mislili da to nije modni detalj, grdno se varate. Kompanija Mr. Kennedy pravi pertle od 24-karatnog, čistog zlata. Cena, prava sitnica – 19.000 dolara! Nažalost, ne možete naručiti više od deset pari. Kakav bedak! No, ima i onih srebrnih, za samo 3.000 i možete da ih kupite trideset. Sjajna ponuda. Prva budala koja će ih kupiti još nije poznata.

Slika 58 Fashion Bites – “društvene“ patike i crne venčanice

Kao stvorene za hodanje... po oblacima.


Alitria Silva – Mala. Riđokosa. Psuje. Tvrdoglava je. Venama joj teku kofein i sladoled, a izdiše nikotin. Želi da penzioniše Anu Vintur. U svom ormanu želi Birkinku, Lagerfeldove kreacije i barem pola ormana Viktorije Bekam. U slobodno vreme kafeniše, izučava klasične nauke i starogrčki jezik, čita, piše poeziju, biva opsednuta Britanijom i pati za Hari Poter sagom. Facebook joj je na latinskom. Sanja da se uda za Gregorija Hausa.

Editors choice