Marsela Lau (Marcella Lau) je dvadesettrogodišnja autorka “Fashion Distraction” bloga. Rođena je u Hong Kongu, a od svoje pete godine živi na Novom Zelandu. Diplomirala je ekonomiju i statistiku na Oukland (Auckland) Univerzitetu. Blog je pokrenula 2008. godine sa ciljem da unapredi prodaju garderobe i aksesoara putem interneta. S obzirom da je naišla na odlične reakcije čitalaca, posebnu pažnju posvetila je kvalitetnim fotografijama kojima želi da ih inspiriše. Strastveni je ljubitelj visokih potpetica o čemu govori njena bogata kolekcija od par desetina cipela. Haljine, šortsevi i suknje su obično njen izbor za svaki dan.

16 Fashion blogs: Azijske modne princeze (3. deo)

Marcella Lau & fashiondistraction.com

26 Fashion blogs: Azijske modne princeze (3. deo)

Garderobu i aksesoare uglavnom kupuje putem interneta

311 Fashion blogs: Azijske modne princeze (3. deo)

Elegantna Marcella

Sigurno jedna od popularnijih blogerki Rumi Nili (Rumi Neely), izgradila je karijeru i postigla značajan uspeh vodeći “Fashiontoast” blog. Kada ga je otvorila, pre više od tri godine, bio je povezan sa “eBay” prodavnicom zvanom  “Treasure Chest Vintage”. Kako je broj dnevnih poseta rastao i kako je imala sve više obožavalaca, pristizale su joj ponude od mnogih sponozra i modnih agencija koji su želeli saradnju. Tako danas ova dvadesetsedmogodišnjakinja, japanskog, holanskog i škotskog porekla, može da se pohvali brojnim saradnjama sa svetski poznatim dizajnerima i modnim kućama. Neki od njih su: RVCA, Forever 21, Rebecca Minkoff, Revolve i drugi. U maju ove godine, osvojila je nagrade za najbolji lični stil i blogerku godine od strane Bloglovin-a. Preko 20.000 fanova na Facebook-u, redovno prati njene izveštaje sa modnih događaja i putovanja.

44 Fashion blogs: Azijske modne princeze (3. deo)

Rumi Neely & fashiontoast.com

53 Fashion blogs: Azijske modne princeze (3. deo)

Chloé Paraty torba & Zara jakna zmijskog dezena

63 Fashion blogs: Azijske modne princeze (3. deo)

Rumi Neely, prepoznatljiva po svom stilu i odličnim fotografijama

Dženi Ong (Jenny Ong) živi u Los Anđelesu i vodi odličan blog pod nazivom “Neon Blush”. Ona vam dočarava svoje viđenje mode i lična interesovanja kroz sjajne foto eksperimente, kako ih naziva. Želja joj je da približi svoj stil onima koji je svakodnevno prate i smatra da ljudi najbolje upoznaju sebe, zapisujući misli u dnevnik. S obzirom da posebnu ljubav gaji prema fotografiji, asistirala je na snimanju Kasil proleće/leto 2012 kolekcije i zabeležila sjajne kadrove koje možete pogledati na njenoj stranici. Takođe, na nedavno održanom okupljanju Lookbook veb sajta na kom objavljuje svoje autfite, upoznala je njegovog tvorca a i brojne blogere sa kojima je do sada samo virteulno komunicirala. Jedna od njih je i Olivija Lopez (Olivia Lopez) o kojoj smo već pisali.

7 Fashion blogs: Azijske modne princeze (3. deo)

Jenny Ong & neonblush.com

8 Fashion blogs: Azijske modne princeze (3. deo)

Crvena Chicwish haljina od 40$ & bež vintage

9 Fashion blogs: Azijske modne princeze (3. deo)

Divna Jenny

“Garry Pepper Vintage” naziv je izuzetno posećenog bloga ali i onlajn butika za prodaju najboljih vintidž komada garderobe. Vlasnica prodavnice i autorka pomenutog bloga je dvadesetdvogodišnja Nikol Worn (Nicole Warne). Ova uspešna mlada dama, gostovala je u mnogim magazinima, kako štampanim tako i onlajn, predstavljajući svoj stil i trendove koji su za nju vanvremenski. Njena deviza je: “Što svetlije, to bolje”, zbog čega posebno voli color block ali i neon trend, te često kombinuje jarke boje. Od 2009. kada je otvorila onlajn prodavnicu pa do sada, okupila je preko 85.000 obožavalaca na Facebook-u, što dovoljno govori o njenom sadšnjem uspehu i popularnosti.

10 Fashion blogs: Azijske modne princeze (3. deo)

Nicole Warne & garypeppervintage.blogspot.com

111 Fashion blogs: Azijske modne princeze (3. deo)

Zara je jedan od omiljenih brendova u njenom garderoberu

121 Fashion blogs: Azijske modne princeze (3. deo)

Šarmantna Nicole

Interesantna dvadesetpetogodišnja Filipinka Anhelika Lorenc (Anjelica Lorenz), na zanimljiv način predstavila se svojim čitaocima ispričavši im svoju ljubavnu priču. Ona živi i radi u Nemačkoj, majka je trogodišnjeg dečaka a ljubav prema modi  odlučila je iskazati otvorivši blog “Mode Junkie”, 2007. godine. Kada zakoračite na stranice njenog bloga, fasciniraće vas odlične fotografije, brilijantan stil i nekoliko desetina cipela za koje kaže da su njen spas od lošeg raspoloženja. Učestvovala je u kampanjama brendova kao što su H&M i New Yorker, a kao jedna od popularnijih blogerki iz Nemačke, posećuje događaje organizovane od strane blogera Berlina.

131 Fashion blogs: Azijske modne princeze (3. deo)

Anjelica Lorenz & modejunkie.com

141 Fashion blogs: Azijske modne princeze (3. deo)

H&M pončo i House of Price cipele od 360$

151 Fashion blogs: Azijske modne princeze (3. deo)

Prelepa Anjelica


Marina Marry – studentkinja industrijskog inženjerstva i menadžmenta, zaljubljenik u fotografiju, zvuk saksofona i ukus Tiramisu torte. Nepopravljivi sanjar, hedonista i ponosni vlasnik kreativne džungle “Imagine, Create, Enjoy”. Omiljeni citat:“Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world.”

Comments