Prethodne tekstove iz ovog serijala možete pročitati ovde.

Bojama okupane stranice bloga “Macademian Girl”, punih godinu dana uređuje autorka Tamara Gonsales Perea (Tamara Gonzalez Perea) iz Poljske. Ona je poznata po svom jedinstvenom stilu, neverovatnom načinu kombinovanja boja i neobičnih aksesoara. Kako modu izjednačava sa umetnošću, ova kreativna dama sa posebnim smislom, predstavlja svoju viziju njihovog zajedničkog dejstva. Tamara je za veoma kratko vreme postigla izuzetan uspeh i može da se pohvali brojnim objavama u štampanim izdanjima svetski poznatih časopisa. S obzirom na to da obožava jarke boje, nikada je nećete videti u monotonim izdanjima i tmurnim tonovima.

162 Fashion Blogs: Eksplozija boja

Tamara Gonsales Perea & macademiangirl.blogspot.com

253 Fashion Blogs: Eksplozija boja

Lepšave suknje od tila, njen su zaštini znak

346 Fashion Blogs: Eksplozija boja

Odevna kombinacija kojom je obeležila godinu dana postojanja svog bloga

Dvadesettrogodišnja Amerikanka Odri Rodžers (Audrey Rogers) živi u Parizu, a ispisuje stranice modnog bloga “Be Frassy”. Nije ni sanjala da će postići tako veliki uspeh s obzirom na to da je svoj dnevnik pokrenula tokom studiranja, kako bi stvorila jedan kreativan kutak u kom će predstavljati dnevne odevne kombinacije. Danas, posle skoro pet godina postojanja “Be Frassy” modnog carstva, Odri je stvorila svoj brend koji prodaje putem bloga i internet prodavnice. Ona se takođe bavi fotografijom i pisanjem. Nastavlja da pravi uzbudljive planove za svoj blog, a kako kaže, posebno je zahvalna hiljadama vernih čitalaca koji je prate na njenim ludim, modnim putovanjima.

442 Fashion Blogs: Eksplozija boja

Odri Rodžers & befrassy.com

536 Fashion Blogs: Eksplozija boja

Njen garderober je prepun interesantnih suknji i haljina

628 Fashion Blogs: Eksplozija boja

Sjajna Odri

Poljska blogerka i model, Žulieta Kuznuska (Julietta Kuczyńska) je jedna od popularnijih blogerki u svojoj zemlji. U prilog tome govore neverovatne brojke poput 45,000 obožavatelja na Facebooku i blizu 10,000 vernih čitatelja na Blogspotu. Modnu riznicu “MAFFASHION” od drugih blogova razlikuje upravo jedinstven stil ove mlade dame. On obiluje lepršavim dugim suknjama, helankama zanimljivog printa, šortsevima i masivnim komadima nakita. U njenim modnim eksperimentima ćete sigurno uživati.

727 Fashion Blogs: Eksplozija boja

Žulieta Kuznuska & madamejulietta.blogspot.com

819 Fashion Blogs: Eksplozija boja

Igra Tetris kao nesvakidašnja modna inspiracija

912 Fashion Blogs: Eksplozija boja

Helanke su Žulijetin omiljeni odevni predmet

Harizmatična glumica i model Kristina Karadona (Christina Caradona) ispisuje modne stranice “Trop Rouge”, koje uređuje već dve godine. Ova zanimljiva Njujorčanka kaže da na njen stil najviše utiču vreme i muzika. Oduševiće vas svojom prirodnošću, kao i fantastičnim casual kombinacijama. Odevne komade cvetnih dezena i dobru kožnu jaknu smatra neizostavnim predmetima ženskog garderobera. Koračajući ulicama ove užurbane metropole, predstavlja svoju viziju mode smatrajući da je kreativnost vrlo bitan sastojak ukusnih modnih poslastica.

1013 Fashion Blogs: Eksplozija boja

Kristina Karadona & troprouge.blogspot.com

1113 Fashion Blogs: Eksplozija boja

Cvetne pantalone su apsolutni hit ovog proleća

1211 Fashion Blogs: Eksplozija boja

Divna Kristina


Marina Marry je studentkinja industrijskog inženjerstva i menadžmenta, zaljubljenik u fotografiju, zvuk saksofona i ukus Tiramisu torte. Nepopravljivi je sanjar, hedonista i ponosni vlasnik kreativnog kutka “The Book of Happiness”.

Comments