Danas ćemo malo modne trendove zaobići i pričati o onome što nikako ne smijete i što trebate ispravljati na sebi. Riječ je o “girly boys”-ima, kako ih ja volim nazivati. Da pojasnim. Dječak koji nosi ženske torbe, ženske majice, ženske rifle i tako dalje. Ok, nemam ništa protiv transseksualaca, ali ili budi transseksualac ili budi muško. Odluči se.

Bilder 3073 Bryan Boy takes on New York Fashion Week next up is Paris Fashion Week 0 Fashion by DinoBoy: Nisi džaba muško!

Tako, prije par dana, vidim dječaka na ulici sa emo frizuricom, manjkom kilograma u uskim hlačama i sa ženskom smeđom vintage tašnicom, koju nosi na isti način kao što to i djevojke nose. Iz daleka bi se nekome učinilo da je riječ o curi, a ne o dečku. Ako si gej sve je to ok, ali sjeti se – nisi džaba muško. Imam hrpu gej prijatelja koji su baš dive, ali se opet ne oblače tako i ne izgledaju kao cure. Možda je ovaj tip oblačenja najviše moguće povezati sa  nazivom Tetkica. Danas ima toliko dobrih, trendy i zanimljivih muških torbi da je nepotrebno krasti djevojkama torbe.

 Fashion by DinoBoy: Nisi džaba muško!

U istu kategoriju spadaju i oni dječaci koji nose ženske štikle. Eto, za primjer, modni bloger Bryan, koji često nosi Marc Jacobs štikle koje spadaju u žensku kolekciju. ‘Ajde sada realno: koliko vas dečkiju bi obulo štikle i šetalo se po ulici? Modni trend?! Ako i je modni trend, onaj tko ga je izbacio na modnu scenu treba da se zapita koja će razlika za par godina biti između muške i ženske mode?! Možda ja sada ispadam konzervativan i ograničen, ali vjerujem da će se većina sa mnom složiti, nadam se.

bryanboy stylemag12 Fashion by DinoBoy: Nisi džaba muško!


Dino Kalember je ponosni vlasnik modne kolumne i bloga DinoBoy, budući stilista ili urednik modnog časopisa. Moda nije sve što se nosi, to je njegov život.

Comments