Svi smo već naučili da je Radiant Orchid najpopularnija boja za period koji sledi. Pošto smo ovu boju verno dočarali nazvavši je bojom orhideje, reći ćemo i to da je orhideja od davnina predstavljala simbol ljubavi i lepote. Shodno tome, mi širimo ljubav prema modi, prema lepoti i prema ovoj boji. Baš iz te ljubavi osmelili smo se da napravimo kolaže koji su spoj ove boje sa poznatim trendovima.

Ima tu svega i svačega. Od poznatog brenda Missoni, koji kombinuje ovu boju sa ostalim bojama, do Max Mara brenda koji je skroz uplovio u Radiant Orchid čaroliju.

Roccobarocco pak eksperimentiše sa cvetnim dezenom, a cveće je, znate, uvek hit! Poznati londonski brend Temperley takođe je očaran ovom bojom. Izgleda da ćemo zahvaljujući brendovima koji su potpuno prihvatili boju orhideje, dočekati leto obavijeni Radiant Orchidom.

Ne preostaje nam ništa drugo nego da vam poželimo da uživate u ovoj boji, trendovima i kolažima koji slede, bar podjednako koliko i mi. Širite ljubav, širite lepotu, ponesite boju orhideje.

misssoni radiant orchid wannabe Fashion Color Report: Magična boja Radiant Orchid

Sve trend do trenda

radiant orchid max mara wannabe Fashion Color Report: Magična boja Radiant Orchid

U Radiant Orchidu, od glave do pete, by Max Mara

radiant orchid rocco wannabe Fashion Color Report: Magična boja Radiant Orchid

Roccobarocco u cvetnoj magiji

radiant orchid temperley london wannabe Fashion Color Report: Magična boja Radiant Orchid

Temperley i ostali brendovi

kenzo radiant orchid wannabe Fashion Color Report: Magična boja Radiant Orchid

Kenzo, D&G, Ray Ban


Violeta Stojanović

Comments