Modni dnevnik jedne savremene dame mora imati i stranicu posvećenu ljubičastoj boji. Kako je ljubičasta jedna od najpopularnijih boja za proleće, tako smo i mi odlučili da vas počastimo “violet tulip” kolažima. Ono što sledi jeste trend u malom… violet magija. Svi trendovi kojima su nas velike modne kuće počastile suzili smo u ovaj neodoljivi spoj, a to je spoj nijansi lubičaste, a ako bismo boje poredili sa cvetovima onda bi to bio miks ljubičice i lale .

Verujemo da bi se poznati institut za boje složio sa našim favorizivanjem ljubičaste, a i ljubitelji cveća bi poludeli za ovim cvetnim stvarima. Stoga smo mi sve trendove preneli na papir, pa pogledajte kako to izgleda. Ovo je mali, slikoviti vodič za modernu ženu.

Trendovi: Zac Posen, Louboutin, Miu Miu, Burberry, Dior, D&G, DKNY i ostali spremili su nam komade u ovoj popularnoj boji, a Wannabe Magazine se potrudio da vam ih sve prikaže na jednom mestu. Kada se spoje i ukombinuju komadi sa slika, možete napraviti nekoliko trendi kombinacija na kojima će vam ceo grad zavideti.

Smisao za modu igra veliku ulogu u životu, zato zaigrajmo ovu igru slika zajedno. Na vašoj listi želja sigurno će se naći Miu Miu cipele, ešarpa cvetnog dezena, blejzer u nežno- ljubičastoj i štikle u istoj nijansi, lepršava haljina, mali ljubičasti lak i svi ostali preko potrebni aksesoari. Zato, prepustite se onima koji znaju. Sve je u osećaju za modu, a nas je osećaj retko kad prevario, iskustvo progovara.

Slika 1.Burberry Prorsum Wannabe Fashion Color Report: Violet Tulip

Bio to lak u ljubičastoj boji, čipkana haljina ili senka za oči, svakako ćete biti u trendu

Slika2.Celine Wannabe Fashion Color Report: Violet Tulip

Céline haljina odlično ide uz ove D&G naočare

Slika3. Oscar de la Renta Wannabe Fashion Color Report: Violet Tulip

A Oscar de la Renta je za nas pripremio komade klasičnog stila

Slika 4.Christian Dior Wannabe Fashion Color Report: Violet Tulip

Christian Dior meša ljubičastu sa drugim bojama

Slika 5. DKNY Wannabe Fashion Color Report: Violet Tulip

DKNY, pored ljubičaste potencira i na plavoj. Već pogađate da je aksesoar u ovoj boji takođe popularan

 

Slika 6ZAC POSEN wannabe Fashion Color Report: Violet Tulip

Rajske stvari iz Zac Posen kolekcije


Violeta Stojanović

Comments