Hot topics

Beauty SOS: Kako da suvu kožu učiniš blistavom – po ugledu na Beyoncé i Meghan Markle

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

1/2

Komentarisanje kreacija koje su prošetale crvenim tepihom uvek nam je beskrajna zabava. Dok nestrpljivo iščekujemo nove predmete ocenjivanja i ogovaranja, prisetimo se koji su to stajlinzi obeželi čuvenu Grammy dodelu nagrada 2000. godine i zabeležili svoje istorijsko pojavljivanje.

Prisetimo se čuvene dodele 2000. godine, kada je Jennifer Lopez zaludela prisutne i javnost u Versace u providnoj, zelenoj haljini sa jugle printom sa predubokim dekolteom koji joj je otkrivao grudi i stomak.

Iako zvuči vulgarno, svi znamo koliko je ova pojava bila sexy i nezaboravna. J.Lo tek nedavno je otkrila da je haljinu odabrala istog dana kada se dodela dešavala, da preterano nije razmišljala o svom stajlingu i da nije smatrala da je ta haljina u toj meri riskantna. Tek sada smo sigurni da nije mogla ni da nasluti kakav će nezaboravan trenutak prirediti javnosti. Nedavno se pojavila na Versace reviji u update-ovanoj verziji ove atraktivne haljina, koja je jako malo ostavljala mašti.

View this post on Instagram

#grammyawards #2000vs2019 #jenniferlopez

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Možemo reći da su 2000. bile slavne i inovativne pogotovo u modi, a moramo priznati da ovo nije jedini stajling koji je obeležio ovu dodelu. Često pričamo kako se moda vraća, a jedinstven primer su dizajneri koji sve češće u svoje kreacije unose “nov” i osvežavajući vibe 2000-ih.

Stajling jazz pevačice Diane Krall, koja je iste godine dobila nagradu za najbolji jazz performans, predstavlja nešto u čemu danas možemo da zamislimo neku od sestara Kardashian. Takođe, šik trend koji su uveli NSYNC momcikožni sakoi i oversized odela – potpuno odgovara stilu muzičara Dipla ili Post Malona. Njihovi stajlinzi bili su potpuno usklađeni, a sa te dodele odneli su čak dve nagrade.

View this post on Instagram

#grammys #2000s

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

View this post on Instagram

#grammy #2000s

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Editors choice