Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

1/2

Komentarisanje kreacija koje su prošetale crvenim tepihom uvek nam je beskrajna zabava. Dok nestrpljivo iščekujemo nove predmete ocenjivanja i ogovaranja, prisetimo se koji su to stajlinzi obeželi čuvenu Grammy dodelu nagrada 2000. godine i zabeležili svoje istorijsko pojavljivanje.

Prisetimo se čuvene dodele 2000. godine, kada je Jennifer Lopez zaludela prisutne i javnost u Versace u providnoj, zelenoj haljini sa jugle printom sa predubokim dekolteom koji joj je otkrivao grudi i stomak.

Iako zvuči vulgarno, svi znamo koliko je ova pojava bila sexy i nezaboravna. J.Lo tek nedavno je otkrila da je haljinu odabrala istog dana kada se dodela dešavala, da preterano nije razmišljala o svom stajlingu i da nije smatrala da je ta haljina u toj meri riskantna. Tek sada smo sigurni da nije mogla ni da nasluti kakav će nezaboravan trenutak prirediti javnosti. Nedavno se pojavila na Versace reviji u update-ovanoj verziji ove atraktivne haljina, koja je jako malo ostavljala mašti.

View this post on Instagram

#grammyawards #2000vs2019 #jenniferlopez

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Možemo reći da su 2000. bile slavne i inovativne pogotovo u modi, a moramo priznati da ovo nije jedini stajling koji je obeležio ovu dodelu. Često pričamo kako se moda vraća, a jedinstven primer su dizajneri koji sve češće u svoje kreacije unose “nov” i osvežavajući vibe 2000-ih.

Stajling jazz pevačice Diane Krall, koja je iste godine dobila nagradu za najbolji jazz performans, predstavlja nešto u čemu danas možemo da zamislimo neku od sestara Kardashian. Takođe, šik trend koji su uveli NSYNC momcikožni sakoi i oversized odela – potpuno odgovara stilu muzičara Dipla ili Post Malona. Njihovi stajlinzi bili su potpuno usklađeni, a sa te dodele odneli su čak dve nagrade.

View this post on Instagram

#grammys #2000s

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

View this post on Instagram

#grammy #2000s

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Editors choice