Još neki od spektakularnih momenata je pojavljivanje Britney Spears u anđeoskoj beloj uskoj haljini, upotpunjenoj belim krznom Oscara de la Rente, kao i Beyonce u Destiny’s Child eri. Beyonce je nosila dvodelnu šljokičavu kombinaciju, dok su njene koleginice bile obučene u odgorajuće nude kombinacije ukrašene čipkom.

Christina Aguilera je na svom prvom pojavljivanju (i prvoj pobedi) na Grammy dodeli, zasijala u šljokičavoj srebrnoj haljini sa leptirima brenda Versace. Te godine dobila je zasluženu nagradu za najboljeg novog izvođača, a zaslužila je nagradu i za stajling.

Whitney Houston zasijala je u pink dugoj haljini, delimično ukrašenoj školjicama, i pink dugim krznom. Svoj stajling finiširala je dijamantskim nakitom koji se savršeno uklopio.

Ostatak crvenog tepiha činile su ekstra plitke pantalone, bikini gornji delovi, koža, koža i još kože, kao i neizostavne šljokice. S obzirom na to da se nova dodela bliži, izgaramo od želje da saznamo da li će barem malo ličiti na ovu od pre dve decenije!

Naslovna fotografija: instagram.com/ourlifestylechoices

Miona

Comments