Iako većina ljudi više voli leto, mora se priznati da hladniji period godine dozvoljava više igranja sa detaljima, beskrajno slojevito odevanje i zanimljive outfite. Uz pravi aksesoar, svaka kombinacija može biti jedinstvena i drugačija, a sigurno će vam biti i toplije. U prodavnicama se može naći neverovatan izbor toplih detalja, na vama je samo da izaberete one koji vam najviše odgovaraju.

Šalovi i marame

Već dugi niz godina oni su najpoželjniji detalji u muškim zimskim kolekcijama. I ove godine očekuje vas ogroman izbor modela, a posebno su aktuelni oni bogato štrikani, sa pletenicama, resama ili pomponima, u jarkim bojama i sa zimskim motivima. Dobar su izbor i uz debele štofane sakoe, mantile, ali i duge zimske kapute.

0119 Fashion moMENts: Topli detalji

Modni dodatak u pravoj jesenjoj boji

Kape

Standardni zimski aksesoar ove godine se pojavljuje u milion varijanti, a posebno popularni su modeli koji ne prianjaju uz glavu, već vise, ukrašeni gombicama i pertlama. Ne morate čekati prve pahulje da ponesete kapu, jer je ona vrlo aktuelna i sada, uz sve moguće casual i sportsko-elegantne varijante.

0214 Fashion moMENts: Topli detalji

Kapa glavu čuva, ali je i krasi

Šeširi i beretke

Od kako se džentlmeski i boemski stil vratio na velika vrata, šeširi i beretke su neizostavni u ormanu svakog muškarca koji vodi računa o stilu. Prelazni period je idealno vreme da ih ponesete, a i dobro će štititi vašu kosu od dosadnih sipećih kiša.

0313 Fashion moMENts: Topli detalji

Karirano je uvek u modi

Rukavice

Rukavice su ove sezone ultimativni must have. Veliki izbor kao nikad ranije prosto vas mami da se počastite nekim parom, na vama je samo da se odlučite između elegantnih crnih, onih boje konjaka, krznenih, dugačkih štrikanih, bajkerskih ili onih sa odsečenim prstima. Ove sezone važi pravilo – dobre cipele mora pratiti par dobrih rukavica.

0412 Fashion moMENts: Topli detalji

Elegancija koja štiti od hladnoće


Marko Obradović je student Fakulteta za kulturu i medije. Voli da provodi vreme sa kvalitetnim i neobičnim ljudima, ali i sam sa svojim hobijima – ples, fitnes, psihologija, parapsihologija, geografija, hortikultura… Najviše prezire laž, licemerje i nepravdu. Samo kreativan dan je ostvaren dan – parola je kojom se vodi kroz život.

Comments