Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

MEN IN RED
Topli crveni džemper sa zanimljivim dezenom možete nositi preko bele košulje. Ukombinujte ga sa još uvek popularnim drop crotch farmerkama, drap kaputom đubretarcem i udobnim čizmama u istom tonu. Kao akcenat na celokupan outfit stavite crvenu kapu sa gombicom.

0123 Fashion moMENts: U susret zimi

0216 Fashion moMENts: U susret zimi 0317 Fashion moMENts: U susret zimi 0414 Fashion moMENts: U susret zimi 0516 Fashion moMENts: U susret zimi

MORNARSKI MOMENTI
Iako je leto odavno za nama, a mornarski stil rezervisan za to godišnje doba, još se uvek možete poigrati teget i belom bojom, uz primese crvene. U ovom slučaju nosilac priče je bogato štrikani beli džemper, koji možete obući uz crvene pantalone, duboke teget patike i teget đubretarac. Jednostavna teget torba neophodna je za sve sitnice koje su vam potrebne u toku dana, a kapa stilski daje kontrast celom izgledu.

067 Fashion moMENts: U susret zimi

074 Fashion moMENts: U susret zimi 085 Fashion moMENts: U susret zimi 094 Fashion moMENts: U susret zimi 0103 Fashion moMENts: U susret zimi 01110 Fashion moMENts: U susret zimi

RETRO GENTLEMAN
Poslednjih sezona, a posebno ove, u prvi plan stavljen je retro look, s akcentima na gospodskim detaljima poput šešira i kardigana. Debeli džemper na kopčanje u petrolej boji doći će do izražaja u kontrastu sa ljubičastom bojom pantalona. Crne lakovane cipele sa perforacijama, crni šešir i mala ručna torba savršeni su detalji.

0124 Fashion moMENts: U susret zimi

0132 Fashion moMENts: U susret zimi 0141 Fashion moMENts: U susret zimi 0151 Fashion moMENts: U susret zimi 0161 Fashion moMENts: U susret zimi 0171 Fashion moMENts: U susret zimi

CASUAL DAYS
I pored svih trendova, većina je i dalje verna ležernim odevnim kombinacijama. Teget džemper sa motivima irvasa nosite uz svetlosive skinny farmerke i teget vatiranu jaknu. Duboke sive patike sa upadljivim pertlama i dečačka kapa sa velikom gombom odlično idu uz ovaj dnevni outfit.

0181 Fashion moMENts: U susret zimi 019 picnik Fashion moMENts: U susret zimi 020 Fashion moMENts: U susret zimi 0217 Fashion moMENts: U susret zimi 0221 Fashion moMENts: U susret zimi
Marko Obradović je student Fakulteta za kulturu i medije. Voli da provodi vreme sa kvalitetnim i neobičnim ljudima, ali i sam sa svojim hobijima – ples, fitnes, psihologija, parapsihologija, geografija, hortikultura… Najviše prezire laž, licemerje i nepravdu. Samo kreativan dan je ostvaren dan – parola je kojom se vodi kroz život.

Editors choice