Prazno platno

Sudeći prema, nedavno puštenim u javnost, plakatima modne kuće St. John Kejt Vinslet (Kate Winslet) je idealan model za njihovu odjeću, ali nismo sigurni da to svoje tijelo zna prikazati u najboljem izdanju kad se sama odjeva. Ova haljina od LBD, a koja je idealna za njene obline vapi za dodacima kao što je glomazna ogrlica, upečatljive cipele ili bar ruž u nekoj jarkoj boji. Ovako je cijeli izgled ostao nedorečen i ništa od njene pobede za ovu nedelju.

winslet1 Fashion Police: Rooney Mara vs. Beyoncé

Kejt na partiju "CFDA" u Njujorku

Pripreme za Grammy

Nekoliko dana prije dodjele glazbenih nagrada Grammy sve jedan izgled luđi od drugog i zvijezde daju sve od sebe da budu u centru pažnje, bez obzira što pritom morale učiniti. Demi Lovato (Demi Lovato) je izgleda s tim pošla još i prije same dodjele, jer ova suknja sa zabavnim printom, kratki pleteni top i kožna rokerska jakna samo zvuče kao zanimljiva ideja. Realnost je da je suknja preduga i povučena previsoko (valjda nešto skriva), a ni kroj jakne nije najsretniji za nju pa to sve izgleda nekako šlampavo, ali ne na šik boho način, nažalost. Valjda se snašla do same dodjele.

demilovato Fashion Police: Rooney Mara vs. Beyoncé

Demi eksperimentira sa garderobom otkad se vratila na scenu i do sada nije imala sreće

Parada hlača

U garderobi Rouz Birn (Rose Byrne) postoje samo hlače, i hlače, i hlače u zadnje vrijeme, bez obzira na priliku. Nakon što je isfurala kombinezon na dodjeli nagrada SAG, evo je opet u jednim svilenim koje je ukomponirala sa zlatnim blejzerom brenda Sandro. Na sve to je dodala i prozirni top, pa sve skupa izgleda sasvim pristojno, ali pomalo obično i dosadnjikavo sa ovakvom frizurom. Da je napravila onaj preslatki bob sa dodjele nagrada SAG cijelom imidžu bi dodala puno više osobnosti i bili bismo svi sretniji.

Rose Byrne in Sandro Fashion Police: Rooney Mara vs. Beyoncé

Rouz, vrati nam onaj slatki bob

Nakon fantastičnih kombinacija…

… Rejčel Mekadams (Rachel McAdams) na crvenom tepihu u posljednje vrijeme, evo i jedne pogreške. U Los Anđeles je došla na premijeru svog filma “I u dobru i u zlu” (The Vow) u nježno plavoj haljini od Vivienne Westwood. Haljina je sama po sebi lijepa, kao i torbica i štikle, ali sve u kombinaciji sa ovako jakim make-up-om i ovom velikom ogrlicom nije najsretniji izgled. Haljina je prenježna da bi išla sa svim tim jakim detaljima, a ni nove šiške nam se ne sviđaju jer joj, po našem mišljenju, čine crte lica grubljima. Promijeniti sve od vrata na gore i mi sretni.

Rachel McAdams At Premieres The Vow Fashion Police: Rooney Mara vs. Beyoncé

Uvijek besprijekorno sređena Rejčel se pojavila u ovome

I u zelenom fantastična

Iako fotografija datira od prošlog tjedna, nismo je mogli izostaviti, jer Runi Mara (Rooney Mara) jednostavno blista u ovoj smaragdno zelenoj haljini marke Louis Vuitton. Ovakva se pojavila u Santa Barbari na međunarodnom filmskom festivalu. Kroj haljine je tako zanimljiv i pravo osvježenje Marinog gothic look-a. Možda ovakva ne bi prošla kao hakerska borbena princeza, ali za crveni tepih i ovakvu priliku jednostavno ne znamo što se bolje može obući.

rooneymara Fashion Police: Rooney Mara vs. Beyoncé

Runi Mara u možda svom najboljem izdanju do sada

Koji uzorak za koje godine?

Ketrin Hajgl (Katherine Heigl) izgleda ima, u zadnje vrijeme, problema sa oblačenjem za svoje godine. Ova haljina od Michael Kors-a sa zebra printom na njoj dobro izgleda, ali ekstra naborani materijal na prsima skupa sa ovim printom i ovom frizurom nam je prigodniji za Ketrin Hajgl za dvadesetak godina nego za današnje vrijeme. Ali uvijek je može zadržati i biti ukusno odjevena teta.

Katherine Heigl In Michael Kors One for the Money Berline Photocall1 Fashion Police: Rooney Mara vs. Beyoncé

Ketrin nikako da se odjene u skladu sa svojim godinama

Govorimo o jednoj seksi mami

Nedavno je rodila, a već se skockala i fura po svečanim prigodama. Mama Bijonse (Beyonce) je izgledala fantastično u ovoj nabranoj koraljnoj haljini Alice by Temperley i nikako ne možemo da je ne stavimo kao najbolje odjevenu ovaj tjedan. U rukama je imala hit torbicu od Alexander McQueen-a, a na nogama cipele brenda Louboutin, naravno. Iako za svoju plavo ofarbanu kosu prima samo negativne kritike, nama mama izgleda nježno i ženstveno.

blog080212 bee Fashion Police: Rooney Mara vs. Beyoncé

Bijonse kratko nakon poroda izgleda ovako


Josipa Lijović je vedra studentkinja iz Zagreba koja slobodno vreme troši uživajući u prijateljskim druženjima uz kaficu i svojoj velikoj strasti – modi, o kojoj s užitkom piše na svom blogu Baby Loves Fashion. “Svako od nas bi trebalo da se potrudi da bude što bolja verzija sebe samog” je krilatica po kojoj živi i koja se često može čuti iz njenih usta.

Comments